}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

YΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ : ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ HOT SPOTS – ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ

hotspot_ellas__article
Γράφει ο Αντίοχος

Νέες δηλώσεις έκανε για το ζήτημα που καίει τη συγκυβέρνηση των συριζο-βλαμμένων (καθώς επίσης την Νέα Τάξη, την CIA, τον Σόρος και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»), δηλαδή το μέλλον των εξ’ Ανατολών προσκαλεσμένων της, έκανε ο υπουργός λαθρομετανάστευσης Μουζάλας.
Σύμφωνα με αυτές, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε απέραντο hot spot, με καταυλισμούς σε όλη τη χώρα (πλην Έβρου και κάποιων μικρών νησιών των Κυκλάδων…).
Επιπλέον, ο υπουργός εξέφρασε την πρόθεση της συγκυβέρνησης να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου τα «προσφυγάκια» να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Κι όσοι Έλληνες –των οποίων ο αριθμός βαίνει συνεχώς αυξανόμενος- δεν έχουν σπίτι, δουλειά, δωρεάν νοσηλεία κ.τ.λ., που θα εξασφαλιστούν για τα «προσφυγάκια», τι θα κάνουν; Ας δηλώσουν κι αυτοί… «προσφυγάκια» και η… καλή μας συγκυβέρνηση θα βρει λύση και γι’ αυτούς!
(ΥΓ): Κι ένα ευτράπελο, ως «κερασάκι» στην «τούρτα»: η συγκυβέρνηση έχει… χάσει περίπου 4.000 «προσφυγάκια», που όπως τόνισε η υπουργάρα μας «δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι. Αυτοί δεν θέλουν να καταγραφούν γιατί νομίζουν ότι θα εγκλωβιστούν εδώ και περιμένουν να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορούν να φύγουν». Ο ευρών…

https://ethnikismos.net/
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει