}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να «νουθετήσει» και την Στεφανίδη

Η «Αυγή» επανήλθε σήμερα και έφτασε στο σημείο να κάνει και ...νουθεσίες στην Κ. Στεφανίδη.
Εν αρχή ήταν η χυδαία επίθεση της «Αυγής» κατά του Πύρρου Δήμα, η οποία ξεσήλωσε θύελλα αντιδράσεων. «Τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε
Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;», αναρωτιώταν αρθρογράφος της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ αυτών που έδωσαν πληρωμένη απάντηση, πέρα από το εξώδικο του Πύρρου, ήταν η χρυσή ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία είπε με νόημα ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια». 
Η «Αυγή» επανήλθε σήμερα και έφτασε στο σημείο να κάνει και ...νουθεσίες στην Κ. Στεφανίδη. 
Γράφει λοιπόν ο ίδιος αρθρογράφος:
«Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε ποσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου».
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει