}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Εμπρός για μια νέα Παλιγγενεσία!


Γράφει ο Νικόλαος Ταμουρίδης 
Αντγος (ε.α), Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ 
"Η ώρα ήλθεν, ώ Έλληνες! Eίναι καιρός να αποτινάξωμεν τον αφόρητον τούτον ζυγόν, να ελευθερώσωμεν την Πατρίδα. Ας κινηθώμεν λοιπόν με εν κοινόν φρόνημα, oι πλούσιοι ας καταβάλωσιν μέρος της ιδίας περιουσίας, oι ιερoί ποιμένες ας εμψυχώσωσι τον λαόν με το ίδιόν των παράδειγμα, και oι πεπαιδευμένοι ας συμβουλεύσωσιν τα ωφέλιμα. Η Πατρίς μας προσκαλεί"!
Αυτά διατράνωνε στην προκήρυξή του ο Αρχηγός της Ελληνικής Επαναστάσεως Αλέξανδρος Υψηλάντης, στο Ιάσιο, στις 24 Φεβρουαρίου 1821.



Εποχή της εθνικής Παλιγγενεσίας: Η Ελλαδική περιοχή και όλο σχεδόν το γένος υπό Τουρκική κατοχή. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε όλη της επικράτεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας εξισλαμισμένο και εκτουρκισμένο. Μόνη η εκκλησία με λίγους πραγματικούς πατριώτες κρατούν τον ελληνισμό και την ορθοδοξία, ως βάσεις της κοινωνικής ζωής και της ύπαρξης της Ελλάδας και της πολυπόθητης εξέγερσης για την απόκτηση του μέγιστου πανανθρώπινου αγαθού της ελευθερίας.

Ελλάδα! Ποτέ λέξη στο παγκόσμιο λεξιλόγιο δεν είχε την ικανότητα να μετατρέψει ένα απλό άνθρωπο σε υπεράνθρωπο.
Ελευθερία! Ποτέ λέξη του Ελληνικού λεξιλογίου δεν αγαπήθηκε, δεν λατρεύτηκε τόσο πολύ! Αλλά και ποτέ μια έννοια δεν ποτίστηκε με τόσο αίμα στο πέρασμα των αιώνων.

Εποχή του σήμερα: Ο Ελλαδικός χώρος σε κατάσταση πολιορκίας. Ανθέλληνες και αντίχριστοι σέρνουν την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή! Η χώρα έχει απολέσει σε μεγάλο μέρος την εθνική της κυριαρχία. Οι πολιτικές αποφάσεις παίρνονται από τις Βρυξέλλες. Η οικονομία μας έχει χρεοκοπήσει και στηρίζεται στα δανεικά των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΔΝΤ. Η Ελληνική Βουλή δεν μπορεί να ψηφίσει κανένα νόμο χωρίς έγκριση των δανειστών. Μεγάλο μέρος της δημόσιας περιουσίας έχει πουληθεί και έχει τεθεί ως ενέχυρο για να παίρνουμε δανεικά. Η παιδεία διαλύεται. Η εκκλησία διασύρεται και εμπαίζεται. Οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας έχουν απαξιωθεί. Η εισροή εκατοντάδων χιλιάδων αλλοεθνών και αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών αποτελεί τεράστια απειλή για την κοινωνική μας συνοχή και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Η Ελλάδα χάνεται, η ελευθερία διακυβεύεται. Ένας πραγματικός ιδιότυπος κατακλυσμός καταπνίγει το Γένος. Μέσα στο έλεος αυτού του καταστροφικού κατακλυσμού, ο Ελληνικός λαός, ως Νώε, είναι καταδικασμένος αυτός ο ίδιος να κατασκευάσει την κιβωτό του! Είναι αυτός που εκπέμπει μια εθνική κραυγή αγωνίας, η οποία ακούγεται πέρα ως πέρα: ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

Μήπως η πατρίς μας προσκαλεί και πάλι;

Φαίνεται πως ΝΑΙ. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όμως, σήμερα μόνον νέοι άνθρωποι, καθαροί, χωρίς σχέση με τους γνωστούς δεινόσαυρους της πολιτικής μπορούν να δώσουν ένα όραμα στον προδομένο λαό μας. "Καινός οίνος σε καινό ασκό"!

Όσοι νομίζουν ότι οι υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις, ακόμη και με πιθανές νέες εκλογές και νέα Βουλή θα θέσουν τις βάσεις του νέου σωστού πολιτικού οικοδομήματος, απατώνται. Δεν ανεγείρεται κανένα νέο οικοδόμημα, πριν η σκαπάνη και το πτύον ισοπεδώσουν πλήρως το κατερειπωμένο οικοδόμημα. Απαιτείται απόλυτη κάθαρση. Απαιτούνται νέοι αρχιτέκτονες και μηχανικοί και εργάτες καθαροί με θέληση και όρεξη για εργασία.

Ζητούνται λοιπόν άξιοι Έλληνες που θα γαλβανίσουν τα πνεύματα των νεοελλήνων, τα αλλοτριωμένα από την τεχνητή ευημερία των δανεικών πακέτων και τα παραλυμένα από τον φόβο των σύγχρονων γκαιμπελίσκων.
Ζητούνται Έλληνες που θα πολεμήσουν για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία! Ιδίαις Δυνάμεσι!
Απαιτείται μια νέα Παλιγγενεσία!

https://kostasxan.blogspot.gr/

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει