}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Οι κ. Σημίτης, Καραμανλής και Παπανδρέου είναι οι μοιραίοι πολιτικοί για την Ελλάδα!! - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

FILE PHOTO: Ο τοτε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλάει κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό νησί Καστελόριζο, και ανακοινώνει την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό Ε.Ε.-ΔΝΤ, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ

FILE PHOTO: Ο τοτε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλάει κατά την

 επίσκεψή του στο ακριτικό νησί Καστελόριζο, και ανακοινώνει την ένταξη 

της Ελλάδας στο μηχανισμό Ε.Ε.-ΔΝΤ, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010.

Στην έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ (IEO) δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία από τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, αν και το ανύπαρκτο κόμμα του εξοχότατου κ. Γεωργίου Παπανδρέου έκανε αγωνιώδη προσπάθεια να την αναλύσει και να τη «μεταφράσει» όπως βολεύει τον ηγέτη της. 




Και δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία -ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έλεγα πως «βολεύεται» από τις διαπιστώσεις του Γραφείου του Ταμείου-, διότι βασικά αποδεικνύεται η ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών.
Οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ καταγράφουν τα λάθη τους, που κόστισαν ακριβά στον ελληνικό λαό, αποδέχονται τις ευθύνες τους και εκεί, δυστυχώς, τελειώνουν όλα. Διότι έχουν υποχρέωση να διορθώσουν τα κακά που προκλήθηκαν από τα Μνημόνια και πρέπει να έχουν το θάρρος να το πράξουν. Αλλά αυτό θα συνέβαινε εάν οι πολιτικοί μας, με μια φωνή, ζητούσαν το αυτονόητο. Οταν κάποιος προκαλεί ζημιά με τα λάθη του, έχει υποχρέωση να τα διορθώσει. Αυτό έπρεπε να ζητήσουν. Οχι με δηλώσεις για να ικανοποιηθεί ο «όχλος», αλλά με σοβαρή παρέμβαση προς την Κριστίν Λαγκάρντ. Δεν το έπραξαν…
Βεβαίως, πρέπει να είμαστε πρώτα έντιμοι με τους εαυτούς μας. Την οικονομική κρίση που βιώνουν οι πολίτες δεν την προκάλεσαν οι ξένοι. Το έχω αναφέρει πολλές φορές, το έχω αποδείξει με ντοκουμέντα και στο βιβλίο μου «Τρόικα, ο δρόμος προς την καταστροφή», που δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Ούτε από τους δανειστές, ούτε από τους Ελληνες πολιτικούς. Εκανε μια απονενοημένη προσπάθεια ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου, αλλά απλώς επιβάρυνε τη θέση του.
Για την κρίση, λοιπόν, είναι υπεύθυνοι μόνοι οι Ελληνες πολιτικοί. Ουδείς άλλος. Ξεκινώντας από τον Κώστα Σημίτη και τον Κώστα Καραμανλή, και φτάνοντας στον κ. Παπανδρέου, που ευθύ­νεται για τη διαχείριση της κρίσης, ο καθένας από εμάς καταλήγει εύκολα στο συμπέρασμα ότι καταδίκασαν την πατρίδα στον οικονομικό… Μεσαίωνα. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας υποφέρουν και δεν βλέπουν φως. Και δεν πρόκειται να δουν εάν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές.
Αυτό που εκνευρίζει τον κάθε Ελληνα που αγαπά πραγματικά την πατρίδα του είναι να βλέπει την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός του μόνου εθνικού θέματος που έπρεπε να τους νοιάζει. Και αυτό το εθνικό θέμα είναι η οικονομία. Αντί να αφιερώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη σωτηρία της οικονομίας, κάνουν τα πάντα για να την επιβαρύνουν. Δεν γίνεται απολύτως τίποτα… Μάλλον συνεχίζονται οι καβγάδες για να κρατούν στο μαντρί τον «όχλο». Και θα φτάσει ο Σεπτέμβριος, όταν πρέπει να ξεκινήσει η αξιολόγηση του αριστερού Μνημονίου, και τότε θα ξεκινήσει και το δράμα. Η κατάσταση είναι απελπιστική και το φθινόπωρο θα είναι κόλαση. Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα.

Υστερόγραφο: Οι μόνοι που έχουν κέρδη από τα συνεχόμενα λάθη των πολιτικών είναι οι ναζί της Χρυσής Αυγής. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας…

ΕΘΝΟΣ – MIGNATIOU
Έλληνες πολιτικοί και δανειστές ευθύνονται για την τραγωδία της ελληνικής οικονομίας
http://mignatiou.com/2016/07/ton-pol-tomsen-ke-tin-omada-xemprostiazi-i-ekthesi-tou-dnt-to-charti-tis-anadiarthrosis/
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει