}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Νέα Δεξιά: “Δόξα και τιμή στους μαχητές υπέρ της Ελευθερίας του Έθνους στο Βίτσι”

Νέα Δεξιά: “Δόξα και τιμή στους μαχητές υπέρ της Ελευθερίας του Έθνους στο Βίτσι”
Με εντολή του Προέδρου του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλου Κρανιδιώτη, παρέστη σήμερα στην προσκυνηματική επετειακή εκδήλωση στο Βίτσι, τριμελές κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κο Παναγιώτη Δούμα, το Γενικό Γραμματέα της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κο Χρήστο Χρηστίδη καθώς και τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Προέδρου του κόμματος κο Ραφαήλ Καλυβιώτη, συνοδευόμενο και από άλλα στελέχη του κόμματος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωσης του κόμματος: "Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευκλεώς αγωνισθέντων, ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Παναγιώτης Δούμας, εκπροσωπώντας το κόμμα και τον Πρόεδρο, κατέθεσε στέφανο απότισης φόρου τιμής στους ηρωικούς πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946 – 1949. Δόξα και τιμή στους μαχητές υπέρ της ελευθερίας του Έθνους, της Δημοκρατίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας".
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει