}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Επιχείρηση Λουκούμι! Μ΄αυτά “πήραν” την Τζαραμπλούς οι Τούρκοι! Απίστευτη φωτό – Πασαρέλα στρατηγών και “λουκουμόσκονη” στην Τζαραμπλούς! Γελάει ο κόσμος με τους Τούρκους

CqxMYG5W8AAVJcF-768x512Η φωτογραφία είναι από την… “επιχείρηση” των τουρκικών ΕΔ για την…κατάληψη της Τζαραμπλούς στη Συρία!

Όπως λέει η λεζάντα που τη συνοδεύει στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο στρατηγός των Κόκκινων Μπερέ που χθες αγκαλιαζόταν με τους “υπερασπιστές” της κέρασε …λουκούμια!

Επιχείρηση Λουκούμι λοιπόν για τις τουρκικές ΕΔ.

Θα κέρναγε και μπακλαβά ίσως ο στρατηγός αλλά μην ξεχνάμε ότι ο επιχειρηματίας που κάνει το γλυκό στην Τουρκία έχει συλληφθεί ως φιλογκιουλενικός!

Για γέλια και για κλάμματα…

tourkos_stratigos-620x330

Πασαρέλα στρατηγών και “λουκουμόσκονη” στην Τζαραμπλούς!

Γελάει ο κόσμος με τους Τούρκους

Η τουρκική “επιχείρηση” στην Συρία έγινε με “φιλιά και αγκαλιές”, με “λουκούμια”   και συνεχίζεται με …πασαρέλα Τούρκων στρατηγών που πάνε στην Τζαραμπλούς για να πάρουν μερικούς “πόντους” μετά από το “κόντυμα” που τους έκανε ο Ερντογάν!

Αυτή είναι η επιχείρηση “Ασπίδα του Ευφράτη” και τίποτα παραπάνω…

Σύμφωνα με την HABERTURK συνεχίζονται οι επισκέψεις Ανωτάτων Αξιωματικών των τουρκικών ΕΔ  στη JARABLUS μετά την ολοκλήρωση των …”σκληρών μαχών” για την κατάληψή της.

Ειδικότερα μετά το Διοικητή των Bordo Berelli που πήγε …με λουκούμια, σειρά είχε ο Διοικητής της 2ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος Ismail Metin.

Δεν διευκρινίζεται εάν πρόσφερε κάτι ή πήγε με άδεια χέρια..

CqxMYG5W8AAVJcF-768x512kokkina_bere_akskali1

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει