}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ: «ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ;» - ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;


Alex Henshaw with Winston Churchill,
Castle Bromwich 1941 
 O Βρετανός πιλότος Alex Henshaw (1912-2007), σε αναγνώριση των υπηρεσιών του κατά την διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, έγινε μέλος του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE). Πρόσφατα, βλέποντας τα χάλια της πατρίδας του με τους λαθρομετανάστες, διερωτήθηκε μήπως: «πολέμησε για λάθος σκοπούς».
Ο  Άγγλος  πιλότος  Alex Henshaw, που  ήταν  ο  επικεφαλής πιλότος της Vickers Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, βλέποντας να 
αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία,  
πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:
«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν».  

ΣΤΗ  ΒΡΕΤΑΝΙΑ  ΤΟ  2066  ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  της  Βρετανίας  δείχνουν ότι οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα.

Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει πραγματικότητα  στην  Αγγλία  σε λιγότερο  από 40  χρόνια  από σήμερα.


ΟΠΩΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ : ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΤΕΜΜΑ  ΣΕ  ΕΒΡΑΪΚΑ  ΧΕΡΙΑ  ΚΑΙ  Ο  ΛΑΟΣ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ


Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΝΥΦΗ  ΤΩΝ  ΒΡΕΤΑΝΩΝ.
ΟΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ:  «ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΕΜ:ΗΣΑΜΕ  ΓΙΑ  ΛΑΘΟΣ  ΣΚΟΠΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ  ΤΕΛΙΚΑ  Ο  ΧΙΤΛΕΡ  ΕΙΧΕ  ΔΙΚΑΙΟ»; 
ΔΑΛΑΪ  ΛΑΜΑ:  "ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ  ΧΩΡΑ".  

1/6/2016   Ο  Δαλάι Λάμα έδωσε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung από την πόλη Νταραμσάλα, στην βόρεια Ινδία, όπου βρίσκεται η εξόριστη κυβέρνηση του Θιβέτ.

Η  "ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ"  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΧΤΙΖΕΙ  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΣΠΙΤΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ". 
ΤΙ  ΔΕΝ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;


Η  «ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ»  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  
Η  γερμανική  κυβέρνηση  ανακοίνωσε  χθες  ότι  θα  κτίσει νέα  σπίτια  για  τους   μουσουλμάνους  πρόσφυγες,  όπου μπορούν  να  μείνουν  δωρεάν  για  όσο  διάστημα  θέλουν.
Το  κόστος  θα  είναι  περίπου  15.000  ευρώ  τον  χρόνο  για κάθε  πρόσφυγα,  μόνο  για  την διαμονή,  το  οποίο  θα φθάσει  τις  50.000  ευρώ  τον  χρόνο  για  κάθε  πρόσφυγα, αν   υπολογίσεις  την  ιατρική  περίθαλψη,  τα  επιδόματα και  την  διαχείριση  του  άνεργου   «πρόσφυγα».
Ο  μέσος  ετήσιος  μισθός  του  γερμανού  εργάτη  είναι περίπου  46.000  ευρώ  τον  χρόνο.
Η  «ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ»  κυβέρνηση  -  της  CIA  και  του Ρότσιλντ -σκοπεύει  να  ξοδέψει   συνολικά  93,6 δισεκατομμύρια  ευρώ  για  να  τακτοποιήσει  όλους  τους μουσουλμάνους   πρόσφυγες  μέχρι  το  2020.

Σημειωτέον  ότι  στην  πλούσια ση
μερινή  Γερμανία υπάρχουν  860.000   άστεγοι   ιθαγενείς, εκατομμύρια   ιθαγενών  συνταξιούχων ζουν  κάτω  από  το όριο  της   φτώχειας  και  επιβιώνουν   μαζεύοντας επιστρεφόμενες  φιάλες  ή  τρώγοντας   γατοτροφές,  ενώ  με κάθε  τρόπο  αποθαρρύνεται  η  δημιουργία  γερμανικών οικογενειών  και  τεκνοποιίας  των  γερμανών  ιθαγενών.
ΤΕΛΙΚΑ  φαίνεται  ότι  η διορισμένη εβραιοπολωνέζα   Μέρκελ,  μπήκε  στην  
θέση της  Καγκελαρίου  από  τους εβραιοαμερικανούς  μόνο  για  δύο  λόγους: 

  α.  για  να  υπερασπίζεται  την  σταθερότητα  του χρηματιστηριακού  
και  οικονομικού – τραπεζικού κεφαλαίου. 
 (Τσώρτσιλ:  Θα  κάνουμε  την  Γερμανία  μία  παχιά χήνα,  αλλά  ανίκανη  χήνα).
β.  για  να  συνεχίσει  και  να  επιταχύνει την  καταστροφή της    γενετικής  κληρονομιάς του  γερμανικού  λαού   μέσω της  ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
ΧΙΤΛΕΡ:  "Η  ΗΤΤΑ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΗΤΤΑ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ"

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ: "Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ".

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΣΟΪΜΠΛΕ:  "Ευτυχώς έχουμε την τρίτη γενιά των Τούρκων, ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό».
Ο  υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schauble δήλωσε  στην εφημερίδα Die Zeit  «Εάν εμποδίσουμε την μετανάστευση θα καταλήξουμε να εκφυλιστούμε λόγω ενδογαμίας. Κοιτάξτε την τρίτη γενιά των Τούρκων, ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό».
Ο  ΚΛΙΝΤΟΝ  ΜΕ  ΤΟ  ΒΡΑΧΙΟΛΙ  ΤΗΣ  ΚΑΜΠΑΛΑΣΤΑ  ΔΥΟ  ΣΧΕΔΙΑ  (ΚΑΛΛΕΡΓΗ  ΚΑΙ  ΓΙΝΟΝ)  ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ  ΚΑΝΟΝΙΚΑ.  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΝΕΙΛΟ  ΣΤΟΝ  ΕΥΦΡΑΤΗ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΘΑ  ΦΥΓΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ.

ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ  2066  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ   ΕΙΝΑΙ  6  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΑΙ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΑΛΛΑ  7.

Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ
  Στην  Ελλάδα  σήμερα  τα  ΜΑΤ  υποχωρούν μπροστά  στους λαθρομετανάστες.  Η αστυνομία και  η  δικαιοσύνη  είναι αδιάφορες.
Το σύστημα της  «Ελληνικής»  παιδείας (150.000  καθηγητές  και  δάσκαλοι)
και τα μέσα μαζικής πλύσης  εγκεφάλου καλλιεργούν  την  εθνική αυτοπεριφρόνηση και  όποιος  υπερασπίζεται την  ταυτότητά του  τον  στοχοποιούν  σαν  "ισλαμόφοβο" και "ρατσιστή".

Οι  υπάλληλοι  ΜΚΟ παίρνουν  τεράστια  ποσά  από  τους  εβραίους  Σόρος  και Ρότσιλντ  και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται  ρατσιστές από  τους ξεπουλημένους  δημοσιογράφους !
Οι τούρκοι  πράκτορες  της  ΜΙΤ, οι  δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών εισπράττουν 3.000-6.000 δολάρια το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 ευρώ την ημέρα ανά άτομο, που αναλογούν σε 20-60.000 ευρώ τον μήνα και οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τούς εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας, που έχει μεταβληθεί σε γκέτο του εγκλήματος και της ντροπής.-
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει