}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Νέα «πυρά»- Καταγγελία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος μας πήρε έργο σίτισης μεταναστών ύψους 750.000 ευρώ

Η βουλευτής του νομού Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή κάνει λόγο για τεράστιο ηθικό θέμα 

«Πυρά» κατά κομματικών στελεχών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, για υπόθεση διαγωνισμού σίτισης των προσφύγων που φιλοξενούνται στις περιοχή, εξαπέλυσε η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Σταμπουλή.

Η βουλευτής καταγγέλλει το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, υποστηρίζοντας πως μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων ύψους 750.000 ευρώ.

«Αυτό που ξέρω είναι ένα άλλο ηθικό θέμα, η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η κ. Σταμπουλή.

Αναλυτικά η δήλωσή της, σύμφωνα με το trustpress.gr:
«Η Νομαρχιακή μας έχει μία ιδιομορφία, από την ημέρα που εκλέχθηκε η ηγεσία της Νομαρχιακής φροντίζει να συνεδριάζει μόνο αν έχει εξασφαλισμένο πως βρίσκομαι 600 χλμ μακριά. Από την Κυριακή των Βαϊων που έχω εκλεχθεί έχω παραστεί μία φορά την Μ. Παρασκευή την ώρα που κόντευε να βγει ο Επιτάφιος για να εκλέξουμε συντονιστή τον κ. Κοτρώνη και αναπληρωτή τον κ. Τάπα και μία φορά στις 29/6 που είχα έρθει για την κατάθεση στεφάνων. Θα δούμε πότε θα οριστεί η συνεδρίαση της Νομαρχιακής η οποία θα συζητήσει το θέμα για να δούμε θα υπάρχει αυτή την φορά η πρόνοια να βρίσκομαι 600 χλμ μακριά ή θα γίνει ενώ είμαι εδώ.

Αυτό είναι το ένα θέμα με τις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής, το δεύτερο είναι επί της ουσίας. Εγώ τώρα άκουσα κάποιες λεπτομέρειες για τα τυπικά του διαγωνισμού αν έγινε έγκαιρα, πόσοι έλαβαν μέρος, εγώ τώρα τα έμαθα. Αυτό που ξέρω είναι ένα άλλο ηθικό θέμα, η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ πως υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα και δεν θα πρέπει να το χρεωθεί συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ».
Proto Thema
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει