}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Λ.Πετρούνιας: «Οι Έλληνες έχουμε τη ψυχή να φτάνουμε έκει που μας αξίζει - Ό,τι πιο σημαντικό να ακούγεται ο εθνικός μας ύμνος»



«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα! Σε κάθε δήλωσή μου μέχρι τώρα έλεγα «πάμε Ελλάδα», γιατί έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει. Κι εδώ αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος στο Ρίο. Για μένα είναι ό, τι σημαντικότερο να ακούγεται. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου, στον προπονητή μου και στην Ελλάδα»
, σχολίασε αρχικά, ενώ για το... μυστικό, που τον κατατάσσει σε έναν από τους κορυφαίους γυμναστές, είπε:Πανευτυχής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν, φυσικά, ο Λευτέρης Πετρούνιας, που δεν έκρυψε την σκληρή δουλειά που χρειάστηκε για να το καταφέρει, στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα.
«Δεν υπάρχει μυστικό, έχουμε δουλέψει πολύ. Κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και λίγη τύχη. Δεν είχα τραυματισμούς μετά το Ευρωπαϊκό και είχα τον χρόνο να φορμαριστώ ασταμάτητα».

Πηγή: sport-fm.gr
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει