}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.


Α.  ΜΑΝΟΥΕΛ  ΜΠΑΡΟΖΟ
Ο Μανουέλ Μπαρόζο ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα στα 18, σε μια πολιτική οργάνωση μαοϊκών κομμουνιστών στην Πορτογαλία, αμέσως μετά την επανάσταση των γαρύφαλλων στην Πορτογαλία. Έτσι ανέλαβε την ηγεσία του Μαοϊκού κομμουνιστικού εργατικού κόμματος της Πορτογαλίας(MRPP).
Ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Πορτογαλία Franck Carlucci, είχε εντολή από την Ουάσιγκτον να φέρει στον… ίσιο δρόμο τον Μπαρόζο.

Υψηλού επιπέδου πράκτορας της CIA, ο Carlucci χειραγωγούσε και χρηματοδοτούσε το κομμουνιστικό μαοϊκό κόμμα του Μπαρόζο. Έβλεπε στον νέο Mανουέλ έναν ταλαντούχο πολιτικό με μέλλον. Ακολουθώντας τις συμβουλές του προστάτη του ο Μπαρόζο μπήκε στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα το (PSD) και ανέβηκε όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. Έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός. (ακριβώς όπως πολλοί γνωστοί "Έλληνες" πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες), 
Η ΕΕ μπορεί λοιπόν να συγχαρεί τον εαυτό της, που είχε για επικεφαλής μέχρι σήμερα έναν κομμουνιστή πολιτικό, φτιαγμένο και προωθημένο κατ' ευθείαν από την CIA.
Άλλωστε και οι ιδρυτές της ΣΟΥΜΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΕ (οι πατέρες, οι οραματιστές), όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ήταν ενεργοί πράκτορες της CIA. 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα σχέδιο της CIA»

Σε άρθρο της, η «The Telegraph» στις 27 Απριλίου 2016, κάτω από τον τίτλο «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα σχέδιο της CIA». Η ΕΕ αποτελεί άγκυρα για τα περιφερειακά αμερικανικά ενδιαφέροντα, σε συνάρτηση και με το ΝΑΤΟ. Ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως το Μάιο του 1950, με την διακήρυξη «Schuman Declaration», που είχε προωθήσει ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, με στόχο την επαναπροσέγγιση ανάμεσα στη Γαλλία και την Γερμανία –που σταδιακά οδήγησε στην δημιουργία της ΕΟΚ - «είχε μαγειρευτεί από τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Dean Acheson σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο Foggy Bottom της Ουάσιγτον». Ο Κάρολος ντε Γκώλ, θεωρούσε τον Μονέ ως πράκτορα των Αμερικανών. Η αμερικανική αντικατασκοπεία χρηματοδοτούσε μυστικά το κίνημα των ευρωπαϊστών επί δεκαετίες. Για παράδειγμα, ένα memorandum με ημερομηνία 26 Ιουλίου 1950, αποκαλύπτει εκστρατεία για την προώθηση της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το υπογράφει ο στρατηγός William J Donovan, επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών, την εποχή του πολέμου, που υπήρξε ο προκάτοχος της CIA. Μετωπική οργάνωση της CIA, υπήρξε η Αμερικανική Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη (ACUE), με πρόεδρο τον Donovan. Στο διοικητικό Συμβούλιο του ACUE περιλαμβάνονταν οι Walter Bedell Smith και Allen Dulles, διευθυντές της CIA στην δεκαετία του ‘50, με μέλη της κάστας της CIA που μπαινόβγαιναν στην υπηρεσία αυτή. Σε συνέχεια, ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει πως memo της 11ης Ιουνίου 1965 «δίνει οδηγίες στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκή Επιτροπής ότι πρέπει να προωθήσει τη νομισματική Ένωση». 

Η Κομισιόν εγκρίνει σήμερα την πρόσληψη του κομμουνιστή Μπαρόζο από την Goldman Sachs.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε σήμερα ότι από νομικής άποψης η απόφαση του τέως προέδρου Μπαρόζο να εργαστεί στην Goldman Sachs είναι συμβατή προς την κοινοτική νομοθεσία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.
Διάσημη φράση του: «Στις διαδηλώσεις πρώτος εγώ πετούσα πέτρες στην αμερικανική πρεσβεία». 
Την ίδια στιγμή είχε ήδη προσληφθεί σαν πληρωμένος πράκτορας της CIA.

Β. ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ.       ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (4Η ΔΙΕΘΝΗ). 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ NSA.

Ο Γιούνκερ, ο αμετακίνητος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013, λυσσαλέος προστάτης της χώρας του ως φορολογικό παράδεισο, υποχρεώθηκε σε παραίτηση υστέρα από την εμπλοκή του σε μια απίθανη υπόθεση κατασκοπείας.
Οι περισσότεροι μάρτυρες έχασαν τη λαλιά τους, όταν διαρροές στον Τύπο άφηναν να εννοηθεί ότι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η ΝSA διατηρούσαν και εξακολουθούν να διατηρούν διακριτικές σχέσεις με τον Γιούνκερ, ο οποίος κατά δήλωση του φλέρταρε στο παρελθόν με τη 4η διεθνή και το τροτσκιστικό κίνημα.
Η Daily Mail αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η αδυναμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο ποτό, είναι κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες.
Οι φήμες ότι ο Γιούνκερ είναι ένας μέθυσος άρχισαν να φουντώνουν όταν έγιναν οι αποκαλύψεις που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την πρωθυπουργία στο Λουξεμβούργο, προσθέτει η Daily Mail και συνεχίζει επικαλούμενη μια έκθεση του πρώην μυστικού πράκτορα Αντρέ Κέμερ όπου περιγράφει μια συνάντηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και τον πρώην αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών SREL, Μάρκο Μιλ. «Προς το βράδυ συναντηθήκαμε στο γραφείο του Γιούνκερ. Είχε μια μυρωδιά από μπαγιάτικο καπνό και αλκοόλ στο χώρο. Το πιο συγκλονιστικό, όμως ήταν ότι ο Γιούνκερ ήταν τύφλα στο μεθύσι.Ζήτησε να του φέρουν δύο εσπρέσο και μας είπε να καθήσουμε. Χωρίς να κάνει καμία εισαγωγή άρχισε να λέει στον Μιλ:''Μπορώ να γ@@@@@ω, όπου, όποιον και όποτε θέλω. Θα μπορούσες να με γ@@@@@ και εσύ επίσης, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί ο γερμανικός καθωσπρεμισμός σας δεν το επιτρέπει''. (Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση χρησιμοποίησε τη λέξη γ@@@@ για να υπονοήσει την άδικη συμπεριφορά και όχι με σεξουαλική χροιά). Για περίπου πέντε λεπτά συνέχιζε να βάλλει εναντίον του Μιλ, αλλά δεν θέλω να παραθέσω περισσότερες λεπτομέρειες για ηθικούς λόγους».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: « ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΚΡΗΣ».


Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ


Ο Χρήστος Παπουτσής είναι ο καθρέπτης του σύγχρονου Έλληνα πολιτικού, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του και έζησε περιφερόμενος στους διαδρόμους των αριστερών κομματικών γραφείων.
Από την «εξέγερση του Πολυτεχνείου της ΜΟΣΑΝΤ», βρέθηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην έδρα της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, με μισθό 10.000 ευρώ, κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να μπει στα σαλόνια της σημαντικότερης ,από πλευράς επιρροής, πρωτεύουσας του πλανήτη.
. Ο Χρήστος Παπουτσής συμμετείχε σε αρκετές πορείες του Πολυτεχνείου, κρατώντας την δήθεν αιματοβαμμένη σημαία, την οποία μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ, αποφάσισε να παραδώσει στην ΠΑΣΠ για φύλαξη...
Το 1978 διορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος θέση που κρατά, για 35 ολόκληρα χρόνια . Το 1984 ο Ανδρέας Παπανδρέου τον συμπεριλαμβάνει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, κάτι που θα επαναλάβει το και το 1988 και το 1994 .
Για μια δεκαετία ο Χρήστος Παπουτσής «μαχόταν» για τα ευρωπαϊκά ιδεώδη στις Βρυξέλες και το Στραβούργο απολαμβάνοντας την πολυτελή ζωή του ευρωβουλευτή (παροχές: δωρεάν κατοικία, οδηγοί, οικιακές βοηθοί).
Ο Χρήστος Παπουτσής σήμερα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και διάθεση και καταστρώνει νέα σχέδια για το πολιτικό του μέλλον.
Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΣΗΜΟ. (Η νοημοσύνη δεν είναι το ισχυρό του σημείο).


Δ. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗΜαρία Δαμανάκη : Από το Πολυτεχνείο στα στέκια της Goldman Sachs.
Ενεργό μέλος της "φοιτητικής αντίστασης" εναντίον της δικτατορίας στην Ελλάδα (1970-1974). Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της "λαϊκής εξέγερσης" εναντίον της δικτατορίας (15-17/11/73), εκφωνήτρια του παράνομου ραδιοφωνικού πομπού - Μέλος της Βουλής των Ελλήνων από το 1977 έως το 1993. Κατά την πρώτη της εκλογή, το 1977 σε ηλικία 25 ετών, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποτέλεσε το νεότερο μέλος της Ελληνικής Βουλής που έχει εκλεχθεί ποτέ στην Ελλάδα.
- Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (1986-1990). Η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.
- Πρόεδρος του Συνασπισμού της "Αριστεράς και της Προόδου" (1991-1993). Η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.

Επίτροπος Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (2010 - 2014)
Θέση: Επικεφαλής του Παγκόσμιου Προγράμματος για τους Ωκεανούς του Ιδρύματος The Nature Conservancy. Στην ηγεσία του οργανισμού «The Nature Conservancy» ως «παγκόσμια διευθύνουσα σύμβουλος, αρμόδια για τους ωκεανούς GLOBAL MANAGING DIRECTOR, OCEANS», εργάζεται η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Κομισιόν, Μαρία Δαμανάκη. (Το ίδρυμα είναι της Goldman Sachs).

Πρωτοβουλίες και Προτάσεις: (μόνο για τους εβραίους και τους μουσουλμάνους - οι καταραμένοι Έλληνες πρέπει να εξολοθρευθούν).

1989-90: Ως Αντιπρόεδρος της Βουλής εισηγήθηκε σημαντικά μέτρα για τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
1999: Βραβείο από τον οργανισμό "SOS Racism" για τον αγώνα της εναντίον του ρατσισμού.
2000: Εύφημο μνεία από το Central Israelite Council of Greece για τις δραστηριότητες της, εναντίον του αντισημιτισμού.
2004-2005: Σχεδίασε το πλαίσιο του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία

ΜΑΣΑΕΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ. Στην Αθήνα πριν λίγο καιρό ο διεθνής εβραίος Σάυλωκ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ.

Ποιοι του έκαναν το τραπέζι;Το τραπέζι το έκανε ο κουμπάρος του Στέλιος Ζαββός και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης, Σίμος Κεδίκογλου, ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Φίλιππος Σαχινίδης , Αλέξανδρος Τουρκολιάς, κλπ.

Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΛΒΕΡΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ...
Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ», "ψωμί, παιδεία, ελευθερία" , από το ΚΚΕ μεταπήδησε στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ και μετά στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια με αποθέωση τα βασιλικά και τα πριγκιπικά παλάτια.
(Ίδρυμα Πρίγκιπας Ἀλβέρτος Β', Το 2006 ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δημιούργησε το Ίδρυμα Πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄, το οποίο ασχολείται με την υποστήριξη βιώσιμων και ηθικών έργων στον κόσμο. Ειδικότερα, το ίδρυμα αυτό ασχολείται με την κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την καταπολέμηση της απώλειας της βιοποικιλότητας και την διαχείριση των υδάτων).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ.

ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΑ».


Ε. ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ

(Βραβεύθηκε από το πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί βίαζε αγοράκια και κοριτσάκια των γκοΐμ, πέντε χρονών).
Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντωμπάν στη νότια Γαλλία από πατέρα Γερμανοεβραίο και μητέρα Γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.
Μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας. Από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων του Μάη 1968 θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978.
Το 1984 θα ενταχθεί στους γερμανούς πράσινους. Το 1989 θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φρανκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των γάλλων πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στη Γερμανία.
Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ
Τον Φεβρουάριο του 2012 αναγορεύθηκε σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου Αθηνών...
Ο Κον-Μπεντίτ έχει κάνει μια σειρά από προκλητικές δηλώσεις σχετικά με το «σεξ με τα παιδιά» στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, κυρίως το 1975 στο βιβλίο του The Great Bazaar (Der grosse Basar), όπου περιγράφει ερωτικές συναντήσεις με παιδιά πέντε ετών την εποχή που ήταν δάσκαλος σε ένα αντι-αυταρχικό νηπιαγωγείο:
«Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν...».
«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά; Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί ...»
Έχει κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει την παιδοφιλία τουλάχιστον από το 2001. Η διαμάχη αυτή ξαναήρθε στην επιφάνεια το 2013 όταν ο Κον-Μπεντίτ θα λάμβανε το βραβείο Theodor Heuss. Υπήρξε μια διαδήλωση από ακτιβιστές κατά της παιδοφιλίας. Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας αναφέρει ότι το παραπάνω βιβλίο ήταν ο λόγος για την άρνησή του να του δώσει το βραβείο. Η υπόθεση προκάλεσε ευρύτερη έρευνα για τονακτιβισμό υπέρ της παιδοφιλίας που επικρατούσε στο γερμανικό πράσινο κόμμα κατά τη δεκαετία του 1980.
Ο Κοέν-Μπεντίτ σε ένα γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το 1982, περιέγραψε πως γδύθηκε ερωτικά από ένα πεντάχρονο παιδί. Είπε ότι το «βρίσκει θαυμάσιο όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι αρχίζει να γδύνεται και ότι είναι ένα «τρελά ερωτικό παιχνίδι».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.

ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: «ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».


ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΩΜΩΔΙΑ:
Λεβέντης: «Ο Τσίπρας έρχεται συχνά σπίτι μου και τον συμβουλεύω».
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι συχνός επισκέπτης στο σπίτι μου και ζητά τις συμβουλές μου ανακοίνωσε ο Βασίλης Λεβέντης.
«Ο Τσίπρας μου ομολόγησε ότι είχε αυταπάτες, παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη, είναι ένα παιδί 40 ετών άπειρο και από τα οικονομικά και από την πολιτική».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, Ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

1. ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

2. ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA.

3. ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΩΡΗΔΟΝ.

4. ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

5. ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

6. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.

7. ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

8. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.-


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει