}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

BIR ALLAH! ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!


Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανική αριστερά
Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές – οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την… μουσουλμανική αριστερά!

Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ

Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό – αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».

Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!! Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

«Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους μουσουλμάνους θα αποφορτίσει τις «θρησκευτικές διαφορές» και θα διευκολύνει την κοινή πάλη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες/πρόσφυγες εργαζόμενους, για όσα από κοινού μας απασχολούν και χρειάζεται να παλέψουμε μαζί γι’ αυτά: τα μέτρα βαρβαρότητας, τη φτώχεια και την ανεργία, τις πολιτικές των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους. Αποτελεί τεράστιο λάθος η αδιαφορία για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, επειδή είναι αντιδραστικές εν γένει οι θρησκείες. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι η υποστήριξη θρησκευτικών απαγορεύσεων των κυβερνήσεων από τμήματα της Αριστεράς, στο όνομα της «προόδου».

Εκτεθείτε συντρόφια, εκτεθείτε!

(ΥΓ): Α ρε μεγάλε Τζορτζ Σόρος, τι τους κάνεις! Μέχρι και… σαρίκι θα φορέσουνε τα συντρόφια, για να σε ικανοποιήσουνε!

https://ethnikismos.net

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει