}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ναζισμός με περιτομή το (μαχητικό) Ισλάμ!

Το νέο κύμα από λαθρομετανάστες και η δημιουργία τζαμιών σε όλη την επικράτεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ τζαμίΟ «προοδευτικός» φασισμός παίζει πάλι με τις λέξεις. Αυξάνονται οι «ροές», λένε οι κονδυλοφόροι πολυτελείας. Μεταφράζω: επίκειται νέο κύμα εισβολής λαθραίων μουσουλμάνων. Παχιές, δύσοσμες ΜΚΟ, στελεχωμένες από συντρόφια με βρόμικο μάτι, τρίβουν τα χέρια τους. Μαζί «αλληλέγγυοι», καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ενιαίο σύστημα πρόσκλησης, διευκόλυνσης της παράνομης εισόδου, διασποράς στο εθνικό σώμα και πλουτισμού
από τη διαχείριση. Ενας εσμός από ανθελληνικές βδέλλες, που μια αυριανή πατριωτική ηγεσία πρέπει να συντρίψει και έπειτα από δικαστικό έλεγχο να τους στείλει να «αποφοιτήσουν από τον μεντρεσέ», για τους γνώστες της ιστορίας του σωφρονιστικού μας συστήματος.

Ο αρχιδουλέμπορος Ερντογάν, στο πλαίσιο σχεδίου ισλαμικού εποικισμού της Ευρώπης και εκδικητικής πίεσης προς τη Δύση, μετά το πραξικόπημα, πάλι σπρώχνει προς εμάς στρατιές προσφύγων, που δημιούργησαν ο ίδιος και οι αποκεφαλιστές του. Μαζί τους, ορδές λαθρομεταναστών που μάζεψε χωρίς βίζα και με φτηνά εισιτήρια από Αφρική και Ασία, σουνίτες κι αυτοί, για να τους γδάρει οικονομικά, πουλώντας τους βάρκες και αμοιβή διαπεραίωσης στο κράτος της Τασίας και του μελάτου Μητσοτάκη, που ψηφίζει τζαμιά.

Παράλληλα, όλη η παρακμιακή αριστεράντζα και χαζοχαρούμενοι φιλελέφτ, στο πλαίσιο της τοτεμικής λατρείας της «διαφορετικότητας», συμπεριφέρονται με αυτοκτονικό ιδεασμό. Δικαιολογούν την ισλαμική βία κάνοντας απίθανους και ανιστόρητους συμψηφισμούς, συκοφαντούν κάθε φωνή λογικής που βλέπει τον εχθρό και τον κίνδυνο. Το τζαμί στην Αθήνα -σύμβολο κυριαρχίας, πηγή γκετοποίησης και κέντρο ριζοσπαστικοποίησης- είναι μέρος του κινδύνου.

Τόσα χρόνια -κοινό μυστικό-, οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αντί να αντιμετωπίσουν τις διπλωματικές δυσκολίες μιας κάθετης άρνησής μας, έκαναν κάτι απλό: κατενάτσιο. Το έσερναν ώσπου να ψοφήσει, μέχρι π.χ. η Αρχαιολογική Υπηρεσία να ανακαλύψει τον πρώτο μπιντέ της Κλασικής Εποχής στα θεμέλια, οπότε η έρευνα θα έπαιρνε άλλα 30 χρόνια κι έτσι «αντίο, Γλαρέντζα» και μας συγχωρείτε, αδέρφια μας σουνίτες, αλλά θα το δούμε τον επόμενο αιώνα.

Η δικαιολογία της κυβέρνησης για την επίσπευση είναι «να φτιάξουμε τζαμί για να μην μας χτυπήσουν οι ισλαμιστές». Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω, ταβάριτς και συνοδοιπόροι από τη λαχαναγορά, αλλά η Γαλλία έχει πάνω από 2.500 και δεν φτούρησαν. Μετράει ήδη γύρω στους 400 νεκρούς.

Η αλήθεια; Δόλια στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για να διαλύσει το πιο ομοιογενές ευρωπαϊκό έθνος και να μας κάνει «πολυπολιτισμική» κουρελού.

Να εκφράσω και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους φίλους Μάκη Βορίδη και Αδωνη Γεωργιάδη για την «πλάτη» που έβαλαν με την ψήφο τους στην επίσπευση ανέγερσης του τεμένους, μαζί με σύμπασα την Αριστερά. Μερχαμπά, ντερβίσια. Εσείς δωρητές για το κουρμπάν μπαϊράμ. Εμείς θα ανάψουμε το καντήλι στην μνήμη του δεξιού άλλοθι του μεσαιοχωρίτη Μητσοτάκη και θα εμμείνουμε στην θέση μας: όχι τζαμί στην πόλη όπου έπεσε ο Καραϊσκάκης για την ελευθερία της. Πουθενά. Το μαχητικό Ισλάμ είναι ναζισμός με περιτομή. Οπως ήμασταν... ναζιστοφοβικοί το 1939-1945, οφείλουμε σήμερα να είμαστε ισλαμοφοβικοί, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα για έναν πανάρχαιο θανάσιμο κίνδυνο, ο οποίος, μέσω Σαουδικής Αραβίας και Εμιράτων, χρηματοδοτεί τη νέα επέκταση του περιτετμημένου ναζισμού, που φαίνεται ότι έχει ύποπτες συμπτώσεις δράσης με το μηδενιστικό παρακράτος. Αυτή τη φορά δεν θα μπορούμε να ψάλλουμε το «Τη Υπερμάχω» στα τείχη, διότι τον εχθρό ο Αλέξης και η ορντινάντσα του τον βάζουν εντός των τειχών. Γι' αυτό πρέπει να τον μαντρώσουμε και να τον απελάσουμε...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει