}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - Ο Ερντογαν πούλησε τον άνθρωπό του Αχμέτ Μετε και μπήκε στην «λίστα Γκιουλέν»


BILALERDOGAN


Οπως είχαμε αποκαλύψει ο ψευδομουφτής είναι το μακρύ χέρι του Ερντογαν κι αυτός που οργάνωσε και φιλοξένησε την περιοδεία του τρομοκράτη υιου του Ταγίπ, του Μπιλάλ Ερντογαν.

Τώρα μαθαίνουμε ότι οι κύκλοι έχουν βάλει στην λίστα του Γκιούλεν το άλλοτε αγαπημένο παιδί του, που δημιουργεί διαρκώς εντάσεις στην Θράκη, τον ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ.Επειδή έχουν γνώση οι Φύλακες, να μην τολμήσουν ούτε να σκεφτούν προβοκάτσια σε Ελληνικό εδαφος τα Τουρκάκια του Προξενειου.



Ο ψευτομουφτής Αχμέτ Μετέ έπαψε να έχει την προσωπική εμπιστοσύνη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσο και να προσπαθεί μετά την αποτυχία της απόπειρας πραξικοπηματος στην Τουρκία να πείσει για την αφοσίωση του.Ο Μέτε ανήκει στο τάγμα των Suleymanci. Η στήριξη όμως που έχει προσφέρει σε στελέχη του Κινήματος Γκιουλέν είναι σημαντική με χαρακτηριστικές περιπτώσεις, τη χρηματοδότηση των γκιουλενικών Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Ελίτ» στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη και την υπαγωγή αρκετών ιμάμηδων-πιστών του Γκιουλέν στη σφαίρα επιρροής του. 

Τα κονδύλια με τα οποία ο ψευδομουφτής στηρίζει τις δράσεις που του υποδεικνύει ο υποπρόξενος, προέρχονται από το Ισλαμικό Ιδρυμα IRCICA και από τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων Τουρκίας. Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, όμως, οι εκκαθαρίσεις έχουν φτάσει έως τις τάξεις της συγκεκριμένης Διεύθυνσης και ορισμένες πληροφορίες θέλουν τον Μέτε να χάνει τα ισχυρά στηρίγματά του στην Αγκυρα και να ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον του, με δεδομένο τις σχέσεις του με την κοινότητα του Γκιουλέν.

πηγη







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει