}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΝΑΤΟική Αεροπορική βάση στην Κάρπαθο. - ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ»


hartis_karpathos_nato Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ζητήσει η βάση του ΝΑΤΟ να «μετακομίσει» από το Ιντσιρλίκ στην Κάρπαθο!
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Real News, η Κάρπαθος είναι το νησί που έχει προτείνει ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ, κατά τη
διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψής του στην Αμερική, για δημιουργία ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης.

Μάλιστα, τότε ο ίδιος, είχε δηλώσει τα εξής:

«Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, και ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και τον ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ΝΑΤΟϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη, να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο».

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει