}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες θα τους θυμαμαι ως τον απόλυτο εξευτελισμό της γυναίκας.

Αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες θα τους θυμαμαι ως τον απόλυτο εξευτελισμό της γυναίκας.
Το να βλέπεις ένα γυναικείο σώμα μέσα σε στολή βατραχανθρώπου να παίζει βόλευ, να τρέχει σε αγώνες ταχύτητας ή κολύμβησης αυτού του επιπέδου δεν το χαίρεσαι. Ούτε το θαυμάζεις. Κλαίει η ψυχή σου.

Οι μουσουλμάνοι γελοιοποίησαν τις γυναίκες αθλήτριες υποβάλλοντας τες όχι μόνο στον εξευτελισμό της γελοίας αμφίεσης, αλλά και στο βασανιστήριο του να προσπαθείς να αγωνιστείς με τα χίλια εμπόδια που σου φέρνει η «στολή» σου.

Πολύ αμφιβάλλω αν όλες αυτές είχαν πιάσει τις επιδόσεις που απαιτούνται για την συμμετοχή σε μία τέτοια διοργάνωση. Επρεπε όμως να δοθεί το μουσουλμανικό μήνυμα. Οι πλούσιες μουσουλμανικές χώρες αγοράζουν πλέον τα πάντα. Ακόμη και τους Ολυμπιακούς. Ακόμη και την παγκόσμια συνενοχή στα βασανιστήρια και τον εξευτελισμό της γυναίκας. Οι συμμετοχές αυτές προβάλλονται ως κατόρθωμα και χειραφέτηση των γυναικών στο Ισλάμ. Οχι ως εξευτελισμός. Ούτε ως βασανιστήριο. Προπαγάνδα όσο δεν παίρνει.
Οι μουσουλμάνοι βέβαια πέρασαν το μήνυμα τους σε πολλά επίπεδα. Εριξαν μία ροχάλα όσο το Ολυμπιακό στάδιο στα μούτρα όλων των γυναικών του πλανήτη, όλων των αθλητών, όλου του δυτικού κόσμου. Γιατί οι μουσουλμάνοι που έστειλαν γυναίκες αθλήτριες ντυμένες πατρινό καρναβάλι για πάντα για να διαγωνιστούν γνώριζαν πολύ καλά ότι εκατομμύρια μάτια στον πλανήτη θα μπορούσαν να δουν τα βασανιστήρια των γυναικών αυτών live.
Και δεν εξευτέλισαν μόνο αυτές τις γυναίκες, που φυσικά έπαιξαν τον ρόλο για τον οποίο προορίζονταν μια χαρά. Ας μην γελιόμαστε. Καμία από αυτές δεν πήγε εκεί για τους αγώνες. Εξευτέλισαν και την Ολυμπιάδα, και την άθλια Επιτροπή που επέτρεψε αυτές τις αθλιότητες και τους θεατές και όλους εμάς που αντί να αστράφτουμε και να βροντάμε καθόμαστε και κοιτάμε ένα ολόκληρο σύστημα να μας βιάζει το μυαλό και την ψυχή. Μέχρι πότε; Μέχρι να φορέσουμε κι εμείς τις μπούρκες και να αρχίσουμε να τρέχουμε μάλλον.
Υ.Γ. Οπως πολύ σωστά είπε κάποιος σχολιαστής οι υπόλοιπες αθλήτριες θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας και σεβασμού στο γυναικείο φύλο. Αλλά δεν το έκαναν.

Ανάρτηση της Ελένης Παπαδοπούλου στη σελίδα της στο F/B 

e-koutsobola.gr
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει