}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

isis-cross-1 Ένας φανατικός πνευματικός πόλεμος διεξάγεται αυτήν τη στιγμή κατά των διδασκαλιών του Χριστού και των ακολούθων του, ο οποίος ενθαρρύνεται από τους Φαρισαίους-Ταλμουδιστές και τους ακολούθους τους, τους Ελευθεροτέκτονες.

Αυτές οι ομάδες προωθούν όλων των ειδών τις θρησκείες οι οποίες δεν έχουν καμία απόδειξη αλήθειας, ενώ ο Ιησούς Χριστός είναι ο μοναδικός για τον οποίον υπάρχουν αδιάψευστες αποδείξεις της θεότητας του. Γι αυτόν το λόγο ο Χριστός μισείται, επειδή η Νέα Τάξη Πραγμάτων χτίζει πάνω σε εωσφορικά ψέματα.

Στο πεδίο δράσης, μια σειρά από «πρωτοπαλίκαρα» συνεργάτες βοηθούν τους Εωσφορικούς, Ταλμουδικούς, Φραγκικούς, Παγκόσμιους διαχειριστές, δηλαδή: οι κυβερνήσεις μας, το κράτος πρόνοιας, η Λουθηρανική εκκλησία, λοιπές ευαγγελικές εκκλησίες, το Βατικανό, το Ισλάμ, τα Πανεπιστήμια και ο Παγκόσμιος Κομουνισμός.

christ-640x480

Όπως βλέπουμε η δομή της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η εξής: Ιουδαϊσμός, Φαρισαϊσμός, ο Σιωνισμός είναι Οικουμενισμός = αθεϊσμός= καταδίωκτες του Χριστού και των ακολούθων του.

Η ISIS, η Αλ Κάιντα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι σχεδιασμοί της Δύσης για να επεκτείνει την δύναμη της προς όλη την ανθρωπότητα μέσω του κλίματος φόβου και της αστυνόμευσης.

Η Δύση κυριαρχείται από τους Ρότσιλντ.

Οι Ρότσιλντ είναι το εργαλείο των Ιησουϊτών στο Βατικανό.

«Το μυαλό ενός ανθρώπου μπορεί να συνδεθεί με έναν κήπο, ο οποίος μπορεί να καλλιεργηθεί με έξυπνο τρόπο ή να αφεθεί ανεξέλεγκτος, αλλά είτε καλλιεργημένος είτε παρατημένος, θα παράγει και πρέπει να παράγει. Αν δεν έχουν φυτευτεί χρήσιμοι σπόροι σε αυτόν, τότε μια πληθώρα άχρηστων άγριων σπόρων θα πέσουν σε αυτόν και θα συνεχίζουν να αναπαράγουν το είδος τους».

Από το βιβλίο του Τζειμς Άλλεν «Όπως σκέφτεται ένας άνθρωπος».

Ο Ιησούς Χριστός και οι διδαχές του έχουν εξοστρακιστεί από τις απαρχές της ίδρυσης της Δυτικής κοινωνίας. Έχουν γίνει αρκετές αναφορές σχετικά με τον ιερό πόλεμο ο οποίος διεξάγεται από τους μουσουλμάνους κατά τους λευκούς οικοδεσπότες τους στην Ευρώπη και κατά των χριστιανών στις μουσουλμανικές, πρώην χριστιανικές χώρες, οι οποίοι αποτελούν το μόνο εμπόδιο κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Φυσικά πίσω από τους ραβίνους-εγκέφαλους και τον πόλεμο τους προς τη λευκή φυλή, βρίσκονται οι άνθρωποι κλειδιά που σπεύδουν να εκπληρώσουν όλα τα αιτήματά τους όπως ο Σαρκοζί, ο Κουτενχόβε-Καλλέργη, Σόρος, Μέρκελ.

Αυτή είναι η δουλειά των Φαρισαίων-Ταλμουδιστών και των μασονικών ανθρώπων τους, οι οποίοι όλοι μαζί τιμούν και λατρεύουν τον Μασονικό θεό τους. Δεν υπάρχει χώρος σε αυτούς για τον Ιησού Χριστό διότι ο Χριστός είναι το μόνο τους εμπόδιο στον νεοταξικό τους λάκκο.

rabbi_4

Μετά από 2000 χρόνια, αυτοί οι Φαρισαίοι ακόμη μισούν τον Χριστό τόσο πολύ, διότι αυτοί τον δολοφόνησαν, αλλά γνωρίζουν ότι τους αψήφησε και αποδεδειγμένα αναστήθηκε από τους νεκρούς.

Οι ραβίνοι-Ιουδαίοι δεν έχουν καμία θρησκεία, κανέναν θεό, αλλά είναι εωσφορικοί με την έννοια ότι πιστεύουν πως οι ίδιοι είναι θεοί σε μια φανταστική αυτοαποθέωση.

Γι αυτόν το λόγο συνεχίζουν με παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα όπως σε αυτό το βίντεο και με δολοφονικές καταδιώξεις χριστιανών μέσω μεσολαβητών-αντιπροσώπων.

Αυτά όμως τα οποία δεν ακούν οι πολίτες, είναι για φανατικούς Εβραίους Φαρισαϊκούς Ραβίνους όπως ο Mikey Weinstein. Αυτός διεξάγει έναν πόλεμο κατά του χριστιανισμού στον στρατό των ΗΠΑ με αδιανόητη επιτυχία. Αυτός είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος.

weinsteinrant

ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Είναι αρκετά παράδοξο στη σημερινή εποχή που πολλές ξένες θεότητες τιμούνται και προστατεύονται από τις εθνικές κυβερνήσεις μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση να προστατεύει το Ισλάμ και τα εωσφορικά Ηνωμένα Έθνη να προωθούν τον Βουδισμό όπως και το Ισλάμ.

Την ίδια στιγμή αυτές οι κυβερνήσεις όχι μόνο απαγορεύουν το όνομα του Χριστού από τον δημόσιο χώρο αλλά καταδιώκουν κληρικούς και άλλους οι οποίοι επισημαίνουν την διαβολική φύση αυτών των ξένων θρησκειών-ιδεολογιών ως ασύμβατες με το πνεύμα του Χριστού.

Όπως για παράδειγμα ο David Cameron στο Ηνωμένο Βασίλειο οποίος δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τον «μη-βίαιο εξτρεμισμό» στα Ηνωμένα Έθνη και στον λόγο του την Πρωτοχρονιά εννοούσε τους χριστιανούς πάστορες.

Ένα άλλο παράδοξο είναι πως, ενώ καμία από τις τωρινές αποδεχόμενες θεότητες δεν άφησε κανένα ίχνος ύπαρξης, ο Ιησούς Χριστός άφησε μια αδιάψευστη απόδειξη της θεότητάς του: η Σινδόνη του Τορίνο, ένα κομμάτι ύφασμα το οποίο απεικονίζει τον Ιησού Χριστό. Το τρισδιάστατο φωτογραφικό αρνητικό χρονολογείται το 1800, πριν ακόμη γίνει γνωστή οποιαδήποτε τεχνική φωτογραφίας.

Μια προσπάθεια τεστ από μέρους του Βατικανού το 1988 έξω από τα καθιερωμένα επιστημονικά πρωτόκολλα, με σκοπό να αποδείξει ότι δεν είναι ο Ιησούς Χριστός, αποκαλύφτηκε ότι ήταν πλαστογραφία και δεν πραγματοποιήθηκε πάνω στη συνδόνη σύμφωνα με τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονες της Ευρώπης.

ΙΣΛΑΜ

Οι χριστιανοί καταδιώκονται πολύ συχνά στις μουσουλμανικές χώρες και σκοτώνονται ή αναγκάζονται να τραπούν σε φυγή από το Ισλάμ το οποίο έχει αυτήν την εντολή έμφυτη στο Κοράνι. Όλες οι μουσουλμανικές χώρες στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή ήταν κάποτε χριστιανικές αλλά κατακτήθηκαν από μουσουλμάνους και οι χριστιανοί αντιμετωπίζονταν με τον πιο κτηνώδη τρόπο, να σταυρώνονται, να αιχμαλωτίζονται κ.ο.κ.

Η βελγική αστυνομία ψάχνει απελπισμένα έναν ριζοσπαστικό γιο του ιμάμη που έβγαλε ένα βιντεάκι. Σε αυτό το βίντεο, το όνομά του δεν το γνωρίζουμε, ξεσηκώνει τους μουσουλμάνους ότι ο Αλλάχ λέει να καταστρέψουν τους χριστιανούς και να τους θανατώσουν όλους.

Από την άλλη, υπό τον τίτλο «Σπάστε τους Σταυρούς» το ισλαμικό κράτος στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Dabiq” , ξεσηκώνει το απόλυτο μίσος κατά των χριστιανών. Το εξώφυλλο δείχνει έναν πολεμιστή ISIS που αφαίρεσε το σταυρό της εκκλησίας. Μεταξύ αυτών με έντονα γράμματα: “Break The Cross”.

Όντας καλά ενημερωμένοι οι Μουσουλμάνοι το γνωρίζουν αυτό.

Και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν σημαντικές κινήσεις διαμαρτυρίας ενάντια στον μουσουλμανικό κόσμο όπως: Αλ Κάιντα, Μπόκο Χαράμ και παρόμοιες παγκόσμιες ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις .

Επειδή αυτές κάνουν ό,τι έκανε ο και Μωάμεθ. Αυτή είναι η θρησκεία και η ηθική του Ισλάμ.

Ακόμη, μια μουσουλμανική συμμορία οπλισμένοι με γκαζάκια έκαψαν χωριό διότι ακουστήκαν φήμες ότι θα κτίζονταν εκκλησία εκεί.

Οι εξαγριωμένοι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν Κόπτες Χριστιανούς και ήθελαν να τους σκοτώσουν αφού άκουσαν ότι ένας νέος χώρος λατρείας είχε συσταθεί σε ένα σπίτι στην Αίγυπτο.Η φρίκη συνεχίζεται όταν οκτώ χριστιανοί συνελήφθησαν μετά τη βάναυση επίθεση στα Saft el-Khirsa, κοντά στην πρωτεύουσα του Κάιρο.

Οι χριστιανοί έχουν καιρό που αγωνίζονται για να χτίσουν νόμιμα εκκλησίες στην Αίγυπτο, η οποία έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια κατά του Ισλαμικού εξτρεμισμού. Μια νέα εκκλησία μπορεί να οικοδομηθεί μόνο από επίσημο προεδρικό διάταγμα και αυτό εκδίδεται μόνο μία φορά το χρόνο.

Church-697857

O Πάπας ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τέτοιο φαινόμενο όπως η ισλαμική βία και προσπαθεί να πείσει ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης.

Το τρομοκρατικό Ισλαμικό Κράτος όμως έχει βγει δημόσια για να απορρίψει τους ισχυρισμούς του Πάπα Φραγκίσκου ότι ο πόλεμος που διεξάγεται από τους ισλαμιστές τρομοκράτες δεν είναι θρησκευτικός από τη φύση του, διαβεβαιώνοντας τον ποντίφικα ότι το μόνο κίνητρο τους είναι θρησκευτικό και καθιερωμένο από τον Αλλάχ στο Κοράνι.

CPTaW8MUwAAzKMZ.jpg-large

Μάλιστα, ακόμα και στα προπαγανδιστικά περιοδικά των ISIS, όπως το Dabiq, κριτικάρουν τον Πάπα, για την αφέλειά του να προσκολλάται στον ισχυρισμό ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν ειρήνη και ότι οι πράξεις ισλαμικού τρόμου έχουν οικονομικά κίνητρα. «Αυτός είναι ένας θεϊκά εγγυημένος πόλεμος ανάμεσα στα μουσουλμανικά έθνη και τα έθνη της απιστίας», γράφουν οι συγγραφείς σε άρθρο με τίτλο «Με το Σπαθί».

Το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται απευθείας στον Φραγκίσκο που ισχυρίζεται ότι, το αυθεντικό Ισλάμ και η σωστή ανάγνωση του Κορανίου αντιτίθενται σε κάθε μορφή βίας.

Οι ισλαμιστές λένε πως με αυτόν τον τρόπο ο Φραγκίσκος συνεχίζει να κρύβεται πίσω από ένα απατηλό πέπλο «καλής θέλησης» καλύπτοντας τις πραγματικές του προθέσεις που γαληνεύει το μουσουλμανικό έθνος.

Όπως φαίνεται ο Πάπας Φραγκίσκος έχει παλέψει ενάντια της πραγματικότητας στην προσπάθειά του να απεικονίσει το Ισλάμ ως μια θρησκεία ειρήνης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός άρθρου των ισλαμιστών. Στη συνέχεια του άρθρου, ενθαρρύνουν όλους τους μουσουλμάνους να σηκώσουν το σπαθί του τζιχάντ, η «μεγαλύτερη υποχρέωση» κάθε μουσουλμάνου.

«Όντως, το να διεξαχθεί τζιχάντ, να εξαπλώσουμε την κυριαρχία του Αλλάχ με το σπαθί είναι μια υποχρέωση η οποία καθιερώθηκε από το Κοράνι, τον λόγο του Κυρίου μας» λέγεται στο άρθρο.

«Το αίμα των απίστων είναι υποχρεωτικό να χυθεί. Η εντολή είναι ξεκάθαρη. Σκοτώστε τους απίστους όπως πρόσταξε ο Αλλάχ, “ύστερα σκοτώστε τους απίστους” (Σούρα 9:5) ».

Beheaded[1]

Το Ισλαμικό Κράτος καταρρίπτει επίσης τους ισχυρισμούς του Πάπα ότι οι επιθέσεις τους είναι «βία χωρίς λογική» λέγοντας πως κάθε άλλο, και το μίσος τους για την χριστιανική Δύση είναι απόλυτο και αδυσώπητο.

Σε μια συνέντευξη Τύπου ο Πάπας είχε ισχυριστεί πως αυτός είναι ένας κοσμικός και όχι θρησκευτικός πόλεμος «διότι κάθε θρησκεία επιζητάει την ειρήνη». Όμως, γνωρίζει πως λέει ψέματα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Πρόσφατα το πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας στο Chapel Hill εξέδωσε έναν οδηγό ο οποίος συμβουλεύει τους φοιτητές ότι οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι «μικροεπιθέσεις».

Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως ισχυρίζεται το πανεπιστήμιο, τα ακαδημαϊκά ημερολόγια και οι ενθαρρυμένες διακοπές οι οποίες οργανώνονται γύρω από μέγιστες θρησκευτικές εορτές, συγκεντρώνονται στην χριστιανική πίστη και εξαφανίζουν τις μη χριστιανικές πνευματικές τελετουργίες και εορτές.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο καθώς και με άλλες παρεμβάσεις προσπαθούν να «ενοχοποιήσουν» τη θρησκεία του χριστιανισμού έτσι ώστε να την εξαφανίσουν εντελώς από το προσκήνιο.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας κατάσχει αντικείμενα με σταυρούς που βρίσκει σε πινακίδες ή σε επιδρομές της σε καταστήματα. Ακόμη και στους μαθητές μαθηματικών έχουν δοθεί οδηγίες να προσέχουν πως κάνουν το σημάδι της πρόσθεσης έτσι ώστε να μην ομοιάζει με σταυρό.

north_korea_labor_camp_25

Το δεσποτικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, λέγεται ότι θα φυλάξει τις σκληρές τιμωρίες για τους χριστιανούς, με τους πιστούς να αντιμετωπίζουν σύλληψη, βασανιστήρια, φυλάκιση και θάνατο.

north_korea_labor_camp_26

Υπολογίζεται ότι περίπου 70.000 χριστιανοί βρίσκονται στη φυλακή ή σε στρατόπεδα εργασίας στη Βόρεια Κορέα εξαιτίας της πίστης τους. Πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 300.000 χριστιανοί στην Βόρεια Κορέα. Κάτω από το αυστηρό ταξικό σύστημα οι χριστιανοί έχουν χαρακτηριστεί ως «εχθρικοί» λαμβάνοντας λιγότερο φαγητό και σκληρότερες τιμωρίες.

north-korean-prison

Ο κομμουνισμός εκκολάφτηκε από τον Ιουδαίο Ιησουίτη Άνταμ Βαϊσχάουπτ, και παραγγέλθηκε από τον Άμσελ Ρόθσιλντ. Ο κομουνισμός ήταν η ίδια η ψυχή της Γαλλικής Επανάστασης η οποία είχε το ίδιο πνεύμα όπως όλη η Εβραϊκή Μπολσεβική Επανάσταση και η Σοβιετική Ένωση, και κατευθυνόταν κυρίως κατά του Χριστιανισμού. Η Κίνα είναι επίσης απασχολημένη καταστρέφοντας όλα τα απομεινάρια του χριστιανισμού.

China-cross-removal

Ο Ιουδαϊσμός, Φαρισαϊσμός και ο Σιωνισμός είναι κομμουνισμός, δηλαδή αθεϊσμός, το οποίο ισούται με τους καταδίωκτες του Χριστού και των ακολούθων του. Η ISIS, η Αλ Κάιντα, και η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι δημιουργήματα της Δύσης. Η Δύση κυβερνείται από τους Ρόθσιλντ. Οι Ρόθσιλντ είναι το εργαλείο των Ιησουιτών του Βατικανού.

Γι αυτό λοιπόν οι Χριστιανοί πρέπει να υψώσουν το ανάστημα τους για την πίστη τους με τόλμη και δημόσια. Αν για αυτήν την πίστη αξίζει κάποιος να ζει, τότε αξίζει σίγουρα και να παλέψει. Εμείς οι χριστιανοί πρέπει, όσο έχουμε ακόμη χρόνο, να κάνουμε αυτό που μπορούμε για να αποτρέψουμε τις χώρες μας να γίνουν μέρος του μουσουλμανικού κόσμου και τους απογόνους μας να γίνουν τα ανεπιθύμητα και μισητά υποκείμενα των μουσουλμάνων κάτω από την ισλαμική κυριαρχία.

Αντικρύζομεν βέβαια και αυτόν τον κίνδυνον της σφαγής, όπως άλλωστε έχει προφητευθή και στους ψαλμούς ότι• “ένεκά σου, Κυριε, εκτιθέμεθα εις κίνδυνον θανάτου όλην την ημέραν. Εθεωρήθημεν από τους διώκτας μας σαν πρόβατα, προωρισμένα εις σφαγήν”. Αλλά εις όλας αυτάς τας δυσκολίας και τας απειλάς βγαίνομεν με το παραπάνω νικηταί, δια της βοηθείας του Χριστού, ο οποίος τόσον πολύ μας έχει αγαπήσει. Ρωμ. 8,36-37

ούτε ύψος δόξης ούτε βάθος ταπεινώσεως και περιφρονήσεως ούτε καμμιά άλλη κτίσις διαφορετική απ’ αυτήν που βλέπομεν, θα ημπορέση ποτέ να μας χωρίση από την αγάπην του Θεού, όπως μας την εφανέρωσεν ο ίδιος δια μέσου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ρωμ. 8,39

Μακάριοι είσθε όταν σας μισήσουν οι άνθρωποι και όταν διακόψουν κάθε σχέσιν με σας και σας απομονώσουν και σας υβρίσουν και διαβάλουν το όνομά σας ως πονηρόν και κακόν, κάμουν δε όλα αυτά, διότι είσθε πιστοί μαθηταί του υιού του ανθρώπου. Χαρήτε κατά την ημέραν εκείνην, που θα υφίστασθε αυτά και σκιρτήσατε από την μεγάλην χαράν. Διότι ιδού, η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη και ανεκτίμητος στον ουρανόν.

Διότι τα ίδια έκαναν οι πατέρες αυτών και στους προφήτας, οι οποίοι σήμερον τιμώνται και δοξάζονται στον ουρανόν. Λουκ. 6,22-23

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει