}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΑΙΣΧΟΣ !!! Κακή «παράσταση» με ισλαμικές μαντίλες στην υποδοχή της Α.Κορακάκη! - ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ


,Mία εξαιρετικά κακή «παράσταση» στήθηκε από γνωστούς-αγνώστους σκηνοθέτες με πρωταγωνίστρια την «χρυσή» αλλά και «χάλκινη» Ελληνίδα στην σκοποβολή Α.Κορακάκη.
Αντί να την υποδεχτούν Έλληνες πολίτες πήραν πρόσφυγες μουσουλμάνους
από το κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών και τους «έστησαν» δίπλα από την Ολυμπιονίκη στέλνοντας σε όλο τον πλανήτη φωτογραφίες με μουσουλμάνους να υποδέχονται στην βορειοελλαδική πόλη της Δράμας την Ελληνίδα.

Με το τρόπο αυτό όχι μόνο εξέθεσαν την ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ μας, αλλά, όπως σχεδόν το είχαμε προβέψει με την χθεσινή μας ανάρτηση, οι ανενδίαστοι απέδειξαν την προσκόλληση τους στο δόγμα "Οι Αριστοι είναι αντίπαλοί μας. Οι Αριστοι είναι επικίνδυνοι γι΄αυτό και θα πρέπει με κάθε τρόπο να τους εξολοθρεύσουμε."

Η ίδια η Α.Κορακάκη έδειχνε σαστισμένη και χαμογελούσε αμήχανα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ενώ κάποια στιγμή της έδωσαν ένα μικρό προσφυγόπουλο να κρατήσει στην αγκαλιά και φυσικά η κοπέλα καμία αντίρρηση να το πάρει αγκαλιά (πρόκειται για ένα αθώο μικρό παιδί).
Πρόκειται για στιγμές που προκαλούν απορία αφού το μήνυμα που στέλνουν παγκοσμίως-άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ' Ανατολών πρόδφυγες μετανάστες-"παράνομους μετανάστες" κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου "θα περνάνε υπέροχα".
Συν τοις άλλοις περνάει και το μήνυμα ότι εκτός της Θράκης και στην Δράμα διαβιούν μουσουλμάνοι που η Τουρκία φυσικά θα επιδιώκει να εμφανίζεται ως προστάτης τους.
Την ίδια ώρα, περίπου πρόσφυγας μαχαίρωνε αστυνομικό, συνάδελφο, του πατέρα της Α.Κορακάκη, που επίσης είναι αστυνομικός, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο κέντρο φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, γιατί ο αστυνομικός ζήτησε από την Γαλλίδα να απομακρυνθεί από το κέντρο, καθώς δεν είναι πρόσφυγας, οπότε δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί.
Η γυναίκα αρνήθηκε, δηλώνοντας πως είναι "αλληλέγγυα".
Η κίνηση του αστυνομικού προκάλεσε τις αντιδράσεις δύο προσφύγων, με τον έναν να βγάζει μαχαίρι και να μαχαιρώνει τον αστυνομικό στο λαιμό! Συνελήφθη και ανακρίνεται.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει