}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αυτογενοκτονία!

Ολοταχώς στον αφανισμό οδεύει το Έθνος μας, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία!

Ήταν προφανές πως η διευρυμένη φτωχοποίηση, η μείωση του βιωτικού επιπέδου και η ανεργία στη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια της κρίσης και των μνημονίων θα άφηναν το

στίγμα τους στη χώρα και στο επίπεδο των θανάτων και των γεννήσεων.
Μάλιστα το 2013 οι New York Times σε ένα συγκλονιστικό άρθροανέφεραν πως: «Οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, αρκετοί άνθρωποι φεύγουν από την χώρα και ο πληθυσμός γερνάει τόσο γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως σε μερικές δεκαετίες η Ελλάδα μπορεί να μην μπορεί να παράξει αρκετό πλούτο για να φροντίσει τους ανθρώπους της και μπορεί να πάψει να είναι ένα βιώσιμο έθνος - κράτος»....

Δυστυχώς 3 χρόνια αργότερα το εφιαλτικό αυτό σενάριο φαίνεται να υλοποιείται!


Όπως παρατηρούμε στο δεύτερο διάγραμμα, ενώ υπάρχει μια σχετική αύξηση των θανάτων, αυτό που είναι πολύ εμφατικότερο είναι η μείωση των γεννήσεων που ακολουθεί καθοδική πορεία τα 4 χρόνια για τα οποία υπάρχουν στοιχεία. 

Εάν δεν κινητοποιηθεί η Ελληνική Κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για ένα Εθνικό Σχέδιο Σωτηρίας ώστε να ανατραπεί η σημερινή δραματική κατάσταση, η κατάσταση προβλέπεται δυσοίωνη!

Τα infographics πάρθηκαν από τη σελίδα του Jo Di Graphics στο facebook, ενώ τα στοιχεία προέκυψαν από τηνΕΛΣΤΑΤ.
 http://www.logiosermis.net/2016/
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει