}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΡΩΣΙΚΗ «ΕΙΣΒΟΛΗ»! Θα βάλει «φωτιά» στη Μεσόγειο το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό

57ac88e1c36188e42b8b45a3-600x333Ναυτικές δυνάμεις της Ρωσίας κατεβαίνουν στη Μεσόγειο για μια τακτική άσκηση ετοιμότητας στις 15 Αυγούστου.
Στόλος 10 πολεμικών πλοίων θα συμμετάσχει σε άσκηση με πραγματικά πυρά που θα περιλαμβάνει βολές πυροβόλων όπλων και πυραύλων «σε προσομοιωμένες συνθήκες μάχης.»
Η δύναμη θα περιλαμβάνει δύο επιθετικά σκάφη με τηλεκατευθυνόμενα βλήματα και δύο οπλισμένα με συστήματα πυραύλων κρουζ Cal-ΝΚ εξοπλισμένα με 8 πυραύλους το καθένα, είπε σε συνέντευξη τύπου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με το RT.

Ταυτόχρονα, στις 15 Αυγούστου, μια άλλη ομάδα τεσσάρων πυραυλικών πολεμικών σκαφών (κάθε σκάφος θα είναι εξοοπλισμένο με 8 Kalibr-ΝΚ πυραύλους κρουζ) θα πραγματοποιήσουν επίσης βολές πυροβολικού και πυραύλων στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κασπίας Θάλασσας, είπε επίσης το υπουργείο.

Τα πολεμικά πλοία είναι «απολύτως έτοιμα για μάχη» και ικανά να χτυπήσουν στόχους εντός της Συρίας, σύμφωνα με τον Vladimir Komoedov, επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και πρώην διοικητή του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει