}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η Αγκυρα θα προσπαθήσει να καταστρέψει την Ελλάδα με όπλο το Προσφυγικό
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠροσφυγικόΤην ημέρα που οι Κούρδοι απελευθέρωναν την Ιεράπολη - Μένπετζ και προετοιμάζονται για την προέλαση στη ζώνη των 50 χιλιομέτρων που απομένει για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος στον λεγόμενο «Κουρδικό Διάδρομο», ο οποίος αποτελεί τον εφιάλτη της Αγκυρας, ο Ιμπραχίμ Καραγκιούλ, άτυπος σύμβουλος του Τούρκου προέδρου της Δημοκρατίας
και γενικός διευθυντής στην εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», τη «ναυαρχίδα» των στρατευμένων υπέρ του Ερντογάν ΜΜΕ, έγραφε ένα άρθρο το οποίο αποτελεί στην ουσία συνέχεια εκείνου που δημοσιεύσαμε σε δύο συνέχειες την προηγούμενη εβδομάδα.

Το άρθρο, που παρατίθεται μεταφρασμένο, στην ουσία επιτίθεται ανοιχτά εναντίον των ΗΠΑ και της Ε.Ε., τους κατηγορεί ότι βρίσκονταν πίσω από το πραξικόπημα και πως έχουν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο διαμελισμού της Τουρκίας, και καλεί τον τουρκικό λαό να προετοιμαστεί για έναν εμφύλιο πόλεμο και για έναν πόλεμο κατά πάντων, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος Πόλεμος Ανεξαρτησίας, μετά τον πόλεμο του 1919-1922, τον οποίο οι Τούρκοι ονομάζουν όπως προαναφέρθηκε.

Αν και ο κύριος εχθρός της Τουρκίας, κατά τον Καραγκιούλ, είναι οι ΗΠΑ και η Ε.Ε., το θέμα για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι μείζον, κυρίως γιατί ο Ελληνισμός έχει χαράξει στρατηγική αντιμετώπισης της τουρκικής επιθετικότητας - επεκτατισμού μέσω Βρυξελλών. Η στροφή αυτή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής άρχισε το 1996, με την άρση του βέτο από πλευράς της Αθήνας για την είσοδο της Τουρκίας στην τελωνειακή ένωση της Ε.Ε., και ολοκληρώθηκε το 1999, με τη συμφωνία του Ελσίνκι, με την οποία στην ουσία άρχισαν οι ενταξιακές διαδικασίες για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Αρα, αν η Τουρκία σταματήσει από μόνη της τις διαπραγματεύσεις, αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να σχεδιάσει μια νέα στρατηγική με βάση τα νέα δεδομένα.
Τέλος, η κατάσταση αυτή καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την εφαρμογή της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας για το Προσφυγικό. Αρα, με βάση την εχθρότητα και το μίσος που εκφράζουν τα άρθρα αλλά και οι δηλώσεις του Ερντογάν και των Τούρκων αξιωματούχων, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.

Ποια είναι αυτά;
Οτι η Τουρκία, όταν σταθεροποιηθεί κάπως η κατάσταση στο εσωτερικό της, θα επιχειρήσει να εκδικηθεί την Ε.Ε. και να καταστρέψει την Ελλάδα, με όπλο το Προσφυγικό.
Και μιλάμε για πλήρη καταστροφή.
Η κυβέρνηση αυτή, δέσμια εθνομηδενιστικών ιδεοληψιών αλλά και αμαρτωλών δοσοληψιών με ΜΚΥΟ, δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο σενάριο.
Πρέπει να σημάνει εθνικός συναγερμός και να εκπονήσουμε ένα δικό μας, ελληνικό σχέδιο αντιμετώπισης μιας τέτοιας κρίσης, για να σώσουμε την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό.
Κάποιοι -και εντός Ελλάδος και εκτός- θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Ελληνες.

Θα τους αφήσουμε;
Σάββας Καλεντερίδης

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει