}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Τα αντισώματα είναι ισχυρά! - Όσο υπάρχουν τέτοια ελληνόπουλα !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΙΟ 2016 ΕΛΛΗΝΕΣΠραγματική βόμβα αποτελούν οι αποκαλύψεις της ομάδας DC Leaks για τον ρόλο του Τζορτζ Σόρος, που παρουσιάζει αναλυτικά σήμερα η «δημοκρατία». Τα στοιχεία -την αυθεντικότητα των οποίων ουδείς έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής- είναι καταλυτικά και αποδεικνύουν την ύπαρξη σχεδίου για την άλωση και τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας.

Κάθε φορά που γινόταν έως τώρα η σχετική συζήτηση, υπήρχε η άποψη από ορισμένους ότι όλα αυτά συνιστούν περισσότερο συνωμοσιολογία και ότι σε κάθε περίπτωση συνοδεύονται από υπερβολές που δεν ανταποκρίνονται στις ακριβείς διαστάσεις των γεγονότων. 

Διαπιστώνεται τώρα, όμως, ότι η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει και την πιο προωθημένη φαντασία. Οπως φαίνεται, η προσπάθεια για την καταστροφή του ελληνισμού μέσω της κατ' ευφημισμόν «Ανοιχτής Κοινωνίας» είναι καλά και συστηματικά οργανωμένη, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, χρηματοδοτείται αδρά και έχει, ναι, όλα τα χαρακτηριστικά της συνωμοσίας.

Αν, μάλιστα, μελετήσει κανείς με προσοχή το υλικό που έρχεται στο φως, βλέπει ότι ο κ. Σόρος επιχειρεί -με τη δύναμη του χρήματος- ένα παγκόσμιο παιχνίδι επιρροής, ως τμήμα του οποίου αντιμετωπίζεται η Ελλάδα. Ωστόσο, όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, αυτή εδώ η μικρή γωνιά του πλανήτη δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα. Ξέρει να δίνει τις μάχες της και να κερδίζει. Γι' αυτό και ο Ελληνισμός έρχεται από τα βάθη των αιώνων και θα συνεχίσει την πορεία του στο μέλλον. 

Επειδή, λοιπόν, όλες οι απόπειρες μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει, ο πόλεμος τώρα εξελίσσεται με ύπουλες μεθόδους. Δεν γίνεται κατά μέτωπο, αλλά πλαγίως. Αναζητούνται κερκόπορτες, μέσω των οποίων θα επέλθει -δήθεν στο όνομα της προόδου και των ανοιχτών αντιλήψεων- αλλοίωση ηθών, άμβλυνση αντιστάσεων, έκπτωση αξιών, εγκατάλειψη ιδανικών. Με υποδόριο τρόπο διοχετεύεται το δηλητήριο προκειμένου να εξασθενίσει ο οργανισμός -ο ατομικός, ο συλλογικός, ο κοινωνικός, ο εθνικός- και να αρχίσει ασυναίσθητα να αποδέχεται τις μεταβολές που εξυπηρετούν τα σχέδια του Open Society Foundations.

Οσο χρήμα και να δαπανηθεί, όμως, όσες εξαγορές και να επιχειρηθούν, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Τα αντισώματα της ελληνικής κοινωνίας παραμένουν πολύ ισχυρότερα από τα δισεκατομμύρια του κ. Σόρος...
«δημοκρατία».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει