}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Οι αληθινοί φασίστες κατά του αγίου Χίου

Μεγάλο άχτι και επίθεση των συντρόφων εναντίον της Εκκλησίας
Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Χίου Μάρκος είπε τα αυτονόητα για τους λαθρομετανάστες, το τζαμί, το σύμφωνο, τη στάση της πλειονότητας των πολιτικών. Σύμπας ο «προοδευτικός» φασισμός τού επιτέθηκε. Τις δε κομισάριος, που κάτι κάνει στα «ανθρώπινα δικαιώματα» κάποιων, έκανε και μηνυτήρια αναφορά.

Στην Ελλάδα μπορούν να έχουν άποψη για τα πάντα οι πάντες. Φιλοτρομοκράτες δημοσιοκάφροι, παρουσιαστές πρωινάδικων, επιδοτούμενοι ανθυποδιανοούμενοι του τάλαρου, μέχρι τραβέλια. Ολοι, πλην του αρχαιότερου θεσμού του έθνους, της Εκκλησίας. Οι εκπρόσωποί της τυγχάνουν ανοχής μόνον όταν το βουλώνουν ή πάνε με τα νερά των φωταδιστών της μισελληνικής εξουσίας.


Είμαι σίγουρος πως ο σεβασμιότατος στις προσευχές του για το ποίμνίο του έχει συμπεριλάβει και τους υβριστές του, ζητώντας συγχώρεση και υγεία υπέρ αυτών που απολαμβάνουν την ελευθερία να ξερνάνε τη χολή τους.
Εχουν μεγάλο άχτι οι σύντροφοι αλλά ταυτόχρονα είναι και κωλόφαρδοι.

Αχτι, διότι τον Νοέμβριο συμπληρώνονται 98 έτη άπατης αντεθνικής και αντιεκκλησιαστικής προπαγάνδας. Τόσα είναι από την ίδρυση του ΣΕΚΕ, του «παππού» όλων των παραφυάδων του ελλαδικού μαρξισμού.
98 χρόνια λυσσαλέας προπαγάνδας κατά του έθνους και των πυλώνων του.

Μεγάλη πίκρα να έχεις ξοδέψει τόσο μελάνι, σφαίρες, λεπίδι, ψέματα, ιδεοληψίες κατά της Ελλάδας, της πίστης της, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της και 98 χρόνια μετά στις δημοσκοπήσεις ο κόσμος με σοβιετικά αλλά αληθινά ποσοστά να εμπιστεύεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την Ορθόδοξη Εκκλησία, τον Στρατό, την Αστυνομία και να δηλώνει περήφανος για την εθνική του ταυτότητα.

Μεγάλο λοιπόν το άχτι των συντρόφων, που εξισώνουν τη γονυκλισία και την ταπείνωση των πιστών στην Υπέρμαχο Στρατηγό με τη γενοκτόνα συμπεριφορά των φανατικών ισλαμιστών, τους αληθινούς πρόσφυγες με τους μουσουλμάνους οικονομικούς μετανάστες, που με μέθοδο και χρήμα από την Τουρκία, τη Σ. Αραβία και τα εμιράτα και τη συναυτουργία επίορκων πολιτικών κάνουν ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας και την Ευρώπης, έχοντας παραστάτες τα βρόμικα κέντρα επιρροής και σκοτεινές ΜΚΟ.
Και είναι κωλόφαρδοι τόσο, που θα έπρεπε να ανάψουν λαμπάδες στο μπόι του θαρραλέου δεσπότη της Χίου, διότι τα λένε εδώ και σε αυτόν που θα τους συγχωρέσει και θα προσευχηθεί γι' αυτούς και την οικογένειά τους.

Αυτοί, οι αληθινοί φασίστες και ρατσιστές σε βάρος των Ελλήνων και της πίστης τους, ας πάνε να κοροϊδέψουν το ναμάζι των μουσουλμάνων, ας πουν «τράγο» στη Ράκα ή στο Πακιστάν κάποιον μουφτή, ας επιτεθούν στους ιμάμηδες της Σομαλίας για την κλειτοριδεκτομή των κοριτσιών, ας επιχειρηματολογήσουν στο Αφγανιστάν, στο Μπανγκλαντές, στο Κατάρ, στη Σαουδική Αραβία υπέρ της αποποινικοποίησης της μοιχείας ή ας οργανώσουν εκεί Gay Pride.

Τότε, όταν θα σηκώνεται η χαντζάρα, όταν θα τους θάψουν ως τον λαιμό και το πλήθος θα σηκώσει αλαλάζοντας τις πέτρες, όταν θα τους φουντάρουν από την ταράτσα ή θα τους γονατίσουν στην άμμο με την κάννη στον σβέρκο, θα κατανοήσουν τις διαφορές της Ορθοδοξίας με την τζιχαντιστική βαρβαρότητα του περιτετμημένου ναζισμού που υποδύεται τη θρησκεία. Η εκλεκτική συγγένεια των ολοκληρωτισμών, μαρξισμού και ισλάμ, που σαν λάσπη τούς κλείνει τα μάτια και τα αυτιά, θα ξεπλενόταν από το ίδιο τους το αίμα. Είναι όμως τυχεροί. Ζουν ανάμεσα σε Ελληνες και στους ιεράρχες τους, σε ένα ανθρωποκεντρικό έθνος με ανθρωποκεντρική πίστη, που στην ειρήνη δίνει ανοχή, ελευθερία και συγχώρεση ακόμη και στους εξωμότες προδότες ή στους «χρήσιμους ηλίθιους» των εχθρών του.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει