}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ! Αυστηρή προειδοποίηση σε Πούτιν - Χάρτες


Πούτιν και Ερντογάν θα συζητήσουν στις 3 Μαΐου στο Σότσι τις τελευταίες λεπτομέρειες της κατ΄ αρχήν Συμφωνίας για την πώληση των υπερσύγχρονων αντιεροπορικών συστημάτων S - 400 μεγάλου βεληνεκούς στην Τουρκία, με τους γείτονες να παζαρεύουν την τιμή, αλλά και την συμπαραγωγή, όπως κάνουν πάντα και όπως έκαναν και για τα F - 35!
ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
"Συνεχίζουμε τις συνομιλίες σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τους S-400, συμπεριλαμβανομένης και της τιμής και της από κοινού κατασκευής" δηλώνει ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Milliyet! (28-4-2017)

ΚΡΕΜΛΙΝΟ
Την είδηση επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς και ο Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, λέγοντας πως είναι δυνατόν οι συζητήσεις για τους S-400 να είναι μέρος της ατζέντας κατά την συνάντηση των δύο ηγετών την ερχόμενη εβδομάδα!

ΦΙΚΡΙ ΙΣΙΚ
Επίσης ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας για τους S-400 είναι κοντά στην ολοκλήρωση:
«Οι εργασίες για το S-400 έχει φτάσει σε ένα τελικό στάδιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συμφωνίες θα υπογραφούν αύριο το πρωί", είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας το βάθος των συζητήσεων, αλλά και την τουρκική τακτική...

ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, δηλώνει καθαρά πως θεωρεί εχθρική ενέργεια προς την Ελλάδα, την τυχόν πώληση των ρωσικών συστημάτων S - 400 στην Τουρκία!


ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ 

Οι S-400 έχουν εμβέλεια 400 χιλιομέτρων, μπορούν να παρακολουθούν 100 στόχους ταυτόχρονα και να χτυπούν 36 ταυτόχρονα!

Αυτό σημαίνει, πως εάν οι Τούρκοι αγοράσουν τους S-400 με την μεγίστης εμβέλειας πυραύλους, τότε ολόκληρο το Αιγαίο παραλύει κυριολεκτικά για τα ελληνικά αεροσκάφη, τα οποία μπορούν να καταρριφθούν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή τους!

Αρκεί ένα σύστημα S-400 στη Σμύρνη για να καταρρίψει δυνητικά με μιας 30 τουλάχιστον ελληνικά μαχητικά!

Εάν η Τουρκία εγκαταστήσει δύο συστοιχίες S - 400, π.χ. στα Δαρδανέλλια (Ελλήσποντο) και στην Αλικαρνασσό, τότε παραλύουν ακόμη και τα πολεμικά μας αεροδρόμια κρούσης στην ηπειρωτική και νησιώτικη Ελλάδα!

ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΑΟΖ, ΚΥΠΡΟΣ
Αυτά σημαίνουν ανενόχλητη (από τα μαχητικά μας) μελλοντική τουρκική απόβαση σε οποιοδήποτε σημείο Αιγαίου, Κρητικού, Αν. Μεσογείου!

Σημαίνουν απόλυτη αδυναμία αεροπορικής υπεράσπισης της μεγάλης και πλούσιας ΑΟΖ μας!

Σημαίνουν απόλυτη αδυναμία αεροπορικής υποστήριξης και υπεράσπισης της Κύπρου!

Είναι οι ίδιοι και κατά 100 χιλιόμετρα μεγαλύτεροι λόγοι, για τους οποίους η Τουρκία δεν ήθελε και απειλούσε με άμεσο βομβαρδισμό, την εγκατάσταση των S-300 στην Κύπρο, όπου δεν θα μπορούσε να πετάξει στα θαλάσσια κυπριακά οικόπεδα ούτε τουρκικό κουνούπι...

Για τους λόγους αυτούς, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, θεωρεί ευθεία εχθρική ενέργεια της Ρωσίας κατά του Ελληνισμού την πώληση S-400 στην Τουρκία!

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΟΣ "ΛΕΝΙΝ"

Καλούμε τον Πρόεδρο Πούτιν να μην γίνει ένας νέος "Λένιν", ο οποίος το 1922 έστειλε εκατοντάδες βαγόνια στρατιωτικής βοήθειας και πολεμικού υλικού, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ρούβλια στον Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ), για να μπορέσει να "νικήσει" η Τουρκία τους Έλληνες Στρατιώτες και να κατασφάξει τον γηγενή και άοπλο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ...

Η Ρωσία τέλος, πηγαίνει να εφοδιάσει ένα Ισλαμικό και ασταθές κράτος, ένα κράτος που διέπραξε ασύλληπτες μαζικές Γενοκτονίες κατά Ελλήνων, Αρμενίων και πλέον Κούρδων, με το πλέον σύγχρονο αντιεροπορικό, αντιβαλλιστικό σύστημα, ξεχνώντας πως πρόσφατα η Τουρκία κατέρριψε ένα Ρωσικό Αεροσκάφος στη Συρία!
Αλήθεια, δεν ισχύει άραγε στη Ρωσία η τιμή των Πιλότων;


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
η παγκόσμια δύναμη του Ελληνισμού


ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΔΩ
Θα υπογράψουν 35.000 Έλληνες, όσοι και εκείνοι με τους οποίους ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος

2 σχόλια:

Theo Zekos είπε...

Την ΕΛΛΑΔΑ δεν την απειλούν μόνο το γιγάντιο χρέως και οι γείτονες της αλλά και η υποτίθεται ''φίλη'' και ''υπερδύναμη'' Ρωσία η οποία έχει το ίδιο με μας θρήσκευμα,χριστιανοί ορθόδοξη!! Πρέπει εμείς οι αφελείς Ελληνες να το καταλάβουμε μια για πάντα ότι κανένας δεν μας αγαπάει ούτε τον απασχολεί κανένα από τα καυτά προβλήματά μας.Ο κυρίαρχος της ανατολής Πούτιν,δεν θα αποτελούσε φυσικά εξαίρεση.Όλοι εμείς προσβλέπουμε στην υποστήριξη της Μόσχας,το ''ξανθό γένος'' για το οποίο όλοι τύπος κα λαός σκεφτόμαστε κα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε περίπτωση που η Τουρκία εισβάλλει στην χώρα μας.Ο ηγετίσκος της Ρωσίας όπως όλοι οι ηγετίσκοι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την τύχη της πατρίδας μας.Δεν μπορεί κανένας να τον κατηγορήσει γ'αυτό.Αντίθετα,εμείς οι νεοέλληνες μιλάμε,περιμένουμε,για να μας σώσει η Ρωσια από τον βάρβαρο τούρκο!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!Ας το βάλουμε στο μυαλό μια για πάντα!Την Ελλάδα θα την σώσουν μόνο οι ελληνες.Καθε άλλος ''σωτήρας'' είναι επιβλαβής ιδιαίτερα αν βρεθεί η χώρα μας σε δύσκολη θέση.Δεν είναι και λίγα τα παραδείγματα του παρελθόντος. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ? Την ΕΛΛΑΔΑ θα υπερασπιστούν οι Ελληνες και κανένας άλλος!! Όλοι οι υπόλοιποι ηγέτες κοιτάζουν τα συμφέροντα των κρατών τους,και,φυσικά καλά κάνουν! Αν πολιτευθούμε και στο μέλλον κατά τον ίδιο τρόπο,δεν θα έχουμε πατρίδα για να παραδώσουμε στα παιδιά μας.Μην έχετε φόβο από την ''πανίσχυρη'' τουρκία,ούτε καν από τις ''υπερδυνάμεις'' αυτού του πλανήτη. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ''ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ'' ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΒΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟ ΗΛΕΙΑΣ

Spyros Ma είπε...

Δυστυχώς, δεν μας σώζει ΤΙΠΟΤΑ. Και τα περί "Ξανθού Γένους" , είναι αστεία . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποδέχομαι ως Άγιο, τον Παίσιο. Αλλά πιστεύω ότι, τις διάφορες προφητείες τις ερμηνεύουμε ... όπως μας 'βολεύει' κάθε φορά. Ο κοντός ο ξανθός, σκέπτεται μόνον την χώρα του, και καλά κάνει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει