}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη 
Η Faith Goldy, μια Ελληνοκαναδέζα δημοσιογράφος, σε μια τηλεοπτική εκπομπή σε κάποιο κανάλι του Καναδά, σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ελλάδα ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πόρνες της Ευρώπης».
Μια καταπληκτική ομολογία μιας Ελληνοκαναδέζας δημοσιογράφου, έρχεται να εκφράσει την σκληρή πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα τα τελευταία χρονιά από την στάση των πολιτικών της που την παρέδωσαν  στους  τοκογλύφους  σαν  «αρνί σε σφαγή».

Συγκεκριμένα, η Faith Goldy σε μια τηλεοπτική εκπομπή σε κάποιο κανάλι του Καναδά, σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ελλάδα ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πόρνες της Ευρώπης.

Η Faith Goldy αναρωτήθηκε, πώς είναι δυνατόν αυτήν την εβδομάδα να εορτάζουμε στην Ελλάδα την επέτειο της επανάστασης και της ανεξαρτησίας, όταν η χώρα είναι υπό την σκληρή κατοχή των ξένων που έχουν καταλύσει ολοκληρωτικά την ανεξαρτησία της.

**************************



***************************

ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΕ  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ  ΕΠΑΡΧΙΑ

Αυτοί οι Έλληνες πολιτικοί, αναφέρει η Ελληνοκαναδέζα δημοσιογράφος, είναι οι ίδιοι που έβαλαν την χώρα στην μέγγενη του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταλύοντας όλες τις ελευθερίες του ελληνικού λαού φτωχοποιώντας τους Έλληνες, αφού κατέστρεψαν την οικονομία.

Αλλά εκτός από όλα αυτά όπως τονίζει η Ελληνοκαναδέζα δημοσιογράφος με την σκανδαλώδη ανοχή των Ελλήνων πολιτικών η χώρα μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών και σε εν δυνάμει μουσουλμανική χώρα καθώς αφήνουν να εισρέουν ανεξέλεγκτα χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρο από την Ανατολή.

Συνεχίζοντας την αναφορά της έξω από τα δόντια, η κυρία Goldy παραδέχεται ουσιαστικά πώς η Ελλάδα μετατρέπεται ξανά σε ένα νέο τύπο οθωμανικής επαρχίας και αυτό σχεδόν 200 χρόνια μετά την επανάσταση της.


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΤΗΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  ΤΟΥ  1821

Κάνοντας έναν απολογισμό της επανάστασης και της μετέπειτα ιστορίας, διηγείται με πόσο βαρύ κόστος, αίμα και πόνο οι διάφορες επαρχίες της Ελλάδος ελευθερώθηκαν και αποτελέσαν το Ελληνικό κράτος για να φτάσει σήμερα σε αυτήν την κατάσταση.

Σήμερα η Ελλάδα έχει φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο ξεπουλήματος που ο ενεργειακός πλούτος της χώρας τηλεπικοινωνίες, αεροδρόμια, ρεύμα και νερό ξεπουλιούνται «αντί πινακίου φακής».



  ΟΙ  «ΓΕΡΜΑΝΟΙ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,  ΟΙ  ΦΙΛΟΙ   ΤΟΥ  ΑΛΕΞΗ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ. 


Αποκαλύφτηκε τελικά  ότι η μητέρα της Μέρκελ ήταν Πολωνοεβραία και ο πατέρας της ευαγγελιστής πάστορας.


Η  Μέρκελ  πριν από μερικά  χρόνια  παρέδωσε  στο Ισραήλ σχεδόν δωρεάν τα γερμανικά πολεμικά υποβρύχια τύπου Delfino–Boote. ενώ είχε δηλώσει ότι το 2017 θα παρέδιδε στο Ισραήλ και την δεύτερη παρτίδα των υποβρυχίων.
 ΜΕΡΚΕΛ  Ή  ΚΑΣΝΕΡ:  "  Η  ΒΑΣΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΜΟΥ,  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΠΟΙΑ  ΜΕ  ΑΝΕΒΑΣΑΝ  Σ' ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΘΕΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΓΕΜΙΣΩ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.  ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:  ΚΑΝΕΝΑΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ  ΣΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΟΥ,  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ".
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την επαναφορά σε ισχύ κατόπιν εντολής της κυρίας Μέρκελ της Συνθήκης Δουβλίνου 2, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι μουσουλμάνοι μετανάστες που έρχονται στην Γερμανία από την πρώτη χώρα εισδοχής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή την Ελλάδα, επιστρέφουν σε αυτήν.

Η ίδια επισκέφτηκε την χώρα μας πριν δύο χρόνια, το καλοκαίρι και κατάλαβε το μεγάλο χάλι στο οποίο βρίσκεται. Όταν δε, θέλησε να επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά, με έκπληξη άκουσε από τότε ήδη να την προειδοποιούν ότι η κατάσταση εκεί είναι χαοτική εξαιτίας των χιλιάδων μουσουλμάνων που έχουν εισέρθει ανεξέλεγκτα και έχουν καταστρέψει την τοπική οικονομία. Οι κάτοικοι τότε ομολόγησαν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να κυκλοφορούν με άνεση και πως η ίδια τους η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στα νησιά αυτά, όπως ανέφερε, οι Έλληνες τα εγκαταλείπουν γιατί η κατάσταση είναι πλέον αφόρητη.

Τέλος, μια άλλη ανησυχητική είδηση προβλήθηκε σε αυτό το βίντεο: Ένας Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος ονόματι Naguib Sawiris, προκλητικά καλεί την Ελλάδα ή την Ιταλία να του πουλήσουν ένα κομμάτι γης ώστε εκεί να φιλοξενήσει προσωρινά ή ίσως και μόνιμα τους μουσουλμάνους λαθρο.
Βέβαια, αντί να υποστηρίζει ανοιχτά τη δημιουργία νέων μουσουλμανικών επαρχιών σε χριστιανικά εδάφη, ίσως θα ήταν καλύτερα ο κύριος αυτός να αγωνιστεί ουσιαστικά για δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους όλους αυτούς μετανάστες, εφόσον νοιάζεται πραγματικά, και τελικώς να τους φιλοξενήσει στη δική του χώρα, την Αίγυπτο.

Αυτή είναι η Ελλάδα όπως την περιέγραψε η Ελληνοκαναδέζα δημοσιογράφος, μια χώρα που προδόθηκε από τους ίδιους τους πολιτικούς της.-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει