}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Πρωταθλητές χυδαιότητας. Από την Μαρέβα στην συγχωρεμένη την Μαρίκα

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος μαρίκα
Δεν υπάρχει προηγούμενο. Ούτε και πρόκειται να υπάρξει άλλη φορά στο ορατό μέλλον τόση χυδαιότητα. 

Έχουμε κάνει τόση υπερκατανάλωση τα τελευταία χρόνια, που μας περισσεύει για τις επόμενες δεκαετίες. 

Δεν τους έφτανε η στοχοποίηση της Μαρέβα, τώρα έβαλαν στο στόχαστρο και την Μαρίκα Μητσοτάκη! Ποιος; Ο Κουρουμπλής. 
Δεν έχει νόημα, σύντροφοι, να σας συστήσει κάποιος «ψυχραιμία». Την έχετε χάσει. Προ πολλού...


Η «ιστορία» στην οποία αναφέρθηκε ο αγνός αγωνιστής της παλαιάς Πασοκοκρατίας που εμφανίστηκε και πάλι ως προϊόν παρθενογένεσης με την πρώτη (;) αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη του Τσίπρα του μεταρρυθμιστή, ήταν μία ιστορία με χυδαία υπονοούμενα σε βάρος της μητέρας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η Μαρίκα δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό της, καθώς έχει φύγει από αυτόν τον μάταιο κόσμο εδώ και πέντε χρόνια. Με την ίδια ευκολία θα μπορούσε ο καθένας να ανοίξει έναν μακρύ κατάλογο με πεθαμένους συγγενείς πολιτικών και να αρχίσει να αφήνει βαριά υπονοούμενα για οτιδήποτε. Στο κάτω – κάτω της γραφής, νεκροί είναι. Ποιος νεκρός θα μπορέσει να απαντήσει στον διφορούμενο λόγο κάποιου Κουρουμπλή; 
Που είναι αυτή η αριστερή διανόηση να διαμαρτυρηθεί για την κατάπτωση των πολιτικών ηθών; 
Μύγα δεν άφηνε στο παρελθόν να πετάξει δίχως να το σχολιάσει. Τώρα είναι ημέρα Πέμπτη. Είναι συνυπεύθυνοι με την στάση τους για τα όσα συμβαίνουν σήμερα και δεν πρόκειται να κρυφτούν πίσω από δημόσιες τοποθετήσεις για το πώς έπεσαν… θύματα παραπλάνησης από τον Αλέξη. Μας λένε, ακόμη,  ότι δήθεν ο Αλέξης δεν είναι η Αριστερά κι ότι το όνειρο θα συνεχιστεί από μία άλλη «πραγματική αριστερά». Δικαίωμά τους να πιστεύουν και στους εξωγήινους. 
Για τον δημόσιο λόγο των Κουρουμπλή, Πολάκη και Σπίρτζη, έχουν κάτι να μας πουν; Αλλά τι να πουν; Εδώ δεν έβγαλαν άχνα όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε εκείνο το βαθιά διχαστικό «ή αυτοί ή εμείς»…
Θέλουν να κτυπήσουν τον Κυριάκο. Σύμφωνοι! Αλλά δεν τους είναι αρκετό αυτό! Κτυπάνε την Μαρέβα κι ύστερα την πεθαμένη μητέρα του. Συγχαρητήρια! Ακόμη και η Μαφία σέβεται τις οικογένειες των αντιπάλων της…
Τι είπε ο γίγαντας Κουρουμπλής; 
«Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας».
Κι ο Κυριάκος του απάντησε:
«Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες.
Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί.
Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!
Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.
Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά.
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα»
.
Ο Κυριάκος συνεχίζει να κάνει ένα λάθος. Τους αντιμετωπίζει σαν κανονικούς ανθρώπους. 
Ποιος κανονικός άνθρωπος, όμως, θα έπιανε στο στόμα του την νεκρή  μητέρα του πολιτικού του αντιπάλου; 
Ποια κανονική κυβέρνηση θα ανεχότανε αυτό που έγινε πριν μερικές μέρες στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν «συλλογικότητες» διαδήλωσαν έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ των δολοφόνων του πατέρα των παιδιών της;
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. 
Ότι δεν σέβονται τους αντιπάλους τους, δεν παίζουν με κανόνες. Κι απ’ ότι φαίνεται είμαστε μόνο στην αρχή. Δυστυχώς για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει