}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πώς οι πράκτορες της Άγκυρας «τουρκεύουν» μικρά ελληνόπουλα στη Θράκη!


Πολύ περίεργοι τρόποι εκτουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων στη Θράκη. Από χρηματισμούς μέχρι ξύλο χρησιμοποιούν οι Τούρκοι προκειμένου να «στρατολογήσουν» παιδιά σε μουσουλμανικές κοινότητες ώστε να τα έχουν υποχείρια τους.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως παρέχει ο ζάμπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά για κάθε παιδί που εγκαταλείπει το ελληνικό σχολείο για να φοιτήσει σε ιδιωτικό μουσουλμανικό ιεροσπουδαστήριο.

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής δίνει 1.000 ευρώ ετησίως για κάθε κεφάλι ανήλικου κοριτσιού που θα φορά την παραδοσιακή τουρκική μαντίλα.

Το παιδιά των Πομάκων, που δεν έχουν σχέση με την τούρκικη κουλτούρα και γλώσσα, υποχρεώνονται, από την Α ‘ Δημοτικού, να μάθουν τρεις γλώσσες!

Γιατί θα πρέπει τα πομακόπουλα να μαθαίνουν τούρκικα;

Στην Κομοτηνή έχει την έδρα της η τουρκική τράπεζα Ζιράτ Μπανκ, η οποία δανείζει επιλεκτικά σε μουσουλμάνους, αλλά και σε συλλόγους που φωνάζουν ότι είναι τουρκικοί, με χαμηλά επιτόκια 2,5%, ενώ οι ελληνικές τράπεζες με 15%.

Με αποτέλεσμα, ο χριστιανός να πουλά και ο μουσουλμάνος (η τράπεζα στην ουσία) να αγοράζει γη και ακίνητα.

Τα στελέχη του ακραίου μουσουλμανικού εθνικιστικού κόμματος DEB και ο πρόεδρος του, Αλή Τσαούς, επισκέπτονται τα χωριά της Θράκης, αλλά και της Ρόδου και της Κω, και κηρύσσουν τον αλυτρωτισμό και το μίσος κατά των Ελλήνων, προβάλλοντας το αίτημα της αυτονομίας της Θράκης.

Το απεχθές πρόσωπο της τουρκικής προπαγάνδας το γνωρίζουν πολύ καλά οι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι, οι Πομάκοι, που κατοικούν κυρίως στα ορεινά χωριά του Νομού Ξάνθης.

Με εκβιασμούς, προπηλακισμούς, ξυλοδαρμούς και άλλες μεθόδους, όπως ο χρηματισμός, υποχρεώνουν πολλούς Πομάκους να δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι, γράφει η εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Να σημειωθεί ότι οι  αποκαλύψεις του Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, αυτοεξόριστου δημοσιογράφου της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT στην Ελλάδα, προκάλεσαν συναγερμό στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Τα κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών έχουν μαρκάρει όλους τους Τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα με πρόσχημα τη συμμετοχή τους σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Γιατί, όπως είπε ο Τούρκος δημοσιογράφος, πολλές ΜΚΟ έχουν στηθεί από το βαθύ κράτος της Τουρκίας για να καλύπτουν τις δραστηριότητες πρακτόρων.

Οι έρευνες της ΕΥΠ καλύπτουν τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη και βεβαίως την Αθήνα όπου βρίσκονται πολλοί Τούρκοι… εθελοντές με πρόσχημα τη βοήθεια προς τους πρόσφυγες.

Ο Ερντογάν ανησυχεί για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Ο προβληματισμός του σουλτάνου έχει σχέση με την επιρροή σε μεγάλο τμήμα της μουσουλμανικής μειονότητας του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν.

Για τον λόγο αυτό η MIT ενεργοποίησε τους μηχανισμούς της και ενίσχυσε τους πράκτορες στη Θράκη για να καταγράψει και να αποδομήσει το δίκτυο Γκιουλέν.

Οι συγκαλυμμένες επιχειρήσεις της MIT στη Θράκη περιλαμβάνουν και προβοκάτσιες.

Πηγές  μιλούν με βεβαιότητα ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες θέλουν να δημιουργήσουν ένταση στην περιοχή, την οποία θα χρησιμοποιήσει ο Ερντογάν για εσωτερική κατανάλωση στην Τουρκία, αλλά και για τη διάλυση του δικτύου που έχει στήσει ο Γκιουλέν στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει