}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η επέλαση μεταναστών στην Ελλάδα κατά μυριάδες πλέον – Η σιωπηλή κατάληψη της χώρας και η αφομοίωση του Ελληνικού πληθυσμού!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος


Σε ραδιοφωνική εκπομπή ακούσαμε εχθές δηλώσεις από δημάρχους και αστυνομικούς διευθυντές ακριτικών νησιών (Κω, Λέσβο, Λέρο). Το (τρομακτικό) καθεστώς έχει ως εξής:...

● Σε καθημερινή βάση αποβιβάζονται πλέον 80-100 άτομα σε κάθε νησί, επειδή έχουν πληροφορηθεί, ότι στην Ελλάδα έχουν ανοίξει κυριολεκτικά τα σύνορα και σε συνδυασμό με την συνθήκη/ζώνη Σένγκεν (κατάργηση τελωνειακών ελέγχων)

(1), στην οποία συμπράττει η Ελλάδα, αποτελούν ισχυρότατους πόλους έλξης λαθρο-μεταναστών … Γίνεται μια τυπική καταγραφή στα κέντρα υποδοχής «hotspot» (2) , όπου φιλοξενούνται (όσοι προσωρινά το επιθυμούν) και τους παρέχονται χαρτιά, ότι μπορούν να κυκλοφορήσουν εντός της Ελλάδος πλην των νομών Θεσπρωτίας και Αχαΐας.
● Η απαγόρευση αυτή γίνεται λόγω του γνωστού κανονισμού ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ (3), διότι στους νομούς αυτούς βρίσκονται τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πάτρας, από όπου οι λαθρο-μετανάστες, θα μπορούσαν να αναχωρήσουν προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι και επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής (κυρίως) με κατεύθυνση τον Πειραιά.
● Δηλαδή καθημερινά, εισέρχονται στην Ελλάδα μέσω των Δωδεκανήσων αλλά και των συνόρων Αλεξανδρούπολης- Ορεστιάδας 1500-2000 άτομα. Σ αυτούς πρέπει να προστεθούν και όσοι άλλοι εισέρχονται σε άλλα σημεία των συνόρων με Βουλγαρία, Σκόπια και Αλβανία. Ως γνωστόν η διαχείριση των συνόρων γίνεται πλέον από την Frontex (4). Μιλάμε για ανεξέλεγκτη επέλαση ανθρώπων από κάθε γεωγραφική κατεύθυνση: από αφρικανικά, ασιατικά και ανατολικοευρωπαϊκά κράτη.
● Από άλλο ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, πληροφορούμαστε, ότι οι μετανάστες στοιβάζονται κατά δεκάδες σε δωμάτια γνωστών ή συγγενών τους, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα και ζουν μαζί με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες σε άθλιες και εξόχως επικίνδυνες συνθήκες για τους ίδιους και την δημόσια υγεία.
● Ο πραγματικός αριθμός των λαθρο-μεταναστών στην χώρα μας είναι άγνωστος. Ανεπίσημα λέγεται, ότι μπορεί να είναι 3-4 εκατομμύρια (περίπου 400 μετανάστες ανά 1000 Έλληνες)! Η χώρα μας μετατρέπεται σε ένα απέραντο Hotspot, σε αποθήκη εκατομμυρίων πλέον λαθρο-μεταναστών, με αυτονόητο τον άμεσο κίνδυνο φυλετικής συγχώνευσης και απώλειας κάθε στοιχείου Ελληνικότητας.
● Κατά συνέπεια δεν μπορεί κανείς, κυρίως η πολιτική ηγεσία, να κωφεύει και εθελοτυφλεί στο τρομακτικό αυτό ζήτημα, τόσο για τον γηγενή πληθυσμό, όσο και για τους ίδιους αυτούς εξαθλιωμένους ανθρώπους.
Τουλάχιστον θα πρέπει:
– Να αναθεωρηθεί/ανασταλεί μονομερώς ο κανονισμός ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ, όπως έπραξε η Ουγγαρία (5).
– Να αναληφθεί η πλήρης φύλαξη των συνόρων από τις Ελληνικές Αρχές.
– Να ενισχυθούν οι αστυνομικές-λιμενικές Αρχές της παραμεθορίου.
– Να γίνει ευρεία καμπάνια μέσω των τηλεοπτικών καναλιών για την δραματική οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στην χώρα, ώστε να αποθαρρύνεται η μετανάστευση.
– κλπ. κλπ.
Το συνημμένο διάγραμμα των μεταναστών στην Ελλάδα (στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έως το 2001, για σήμερα δεν υπάρχουν ασφαλή στοιχεία, λόγω της προπαγάνδας ) απεικονίζει την ηφαιστειακή έκρηξη… σχεδόν 1.000.000 μετανάστες το 2001… Φανταστείτε σήμερα, πόσους αριθμούν!!!

● Αλλιώς, είναι θέμα χρόνου και παγκοίνως ευνόητη η κατάληξη αυτής της εκρηκτικής πραγματικότητας.. Θα μετατραπούμε σε φιλοξενούμενους, σε υπηρέτες των ξένων και σε μιγάδες, με εξωτερικά χαρακτηριστικά των αρχαίων Αιγυπτίων…(όπως ήδη από το 1923 περιέγραψε τους λαούς της Ευρώπης ο Αυστριακός θεωρητικός της ΕΕ Ριχάρδος Καλλέργης στην «Πανευρώπη»). Τι να άλλο να πούμε. Απλά πράγματα είναι!

Αθανάσιος Καρανάσιος, 6/4/2017

karanassios@hotmail.com

(1) Συμφωνία του Σένγκεν, γνωστή και ως Συνθήκη του Σένγκεν, καλείται η συμφωνία που υπεγράφη στις 14 Ιουνίου 1985 στην κωμόπολη Σένγκεν του Λουξεμβούργου και είχε ως στόχο την προοδευτική κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα, Η Ελλάδα υπέγραψε την συνθήκη το 1992 και κυρώθηκε από την Ελληνική Βουλή με τον νόμο 2514/1997.
(2) Hotspot είναι ένας χώρος που φτιάχνεται από τα κράτη υποδοχής μεταναστών, για την καταγραφή και την διαλογή τους. Στα ελληνικά ονομάζονται κέντρα καταγραφής μεταναστών, δηλαδή πρόκειται για χώρους όπου ελέγχεται κατά πόσο κάποιος είναι πρόσφυγας, μετανάστης, ή λαθρομετανάστης. Ο έλεγχος στα hotspot γίνεται, λαμβάνοντας υπόψη, τα χαρτιά που μπορεί να έχουν μαζί τους οι μετανάστες. Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχουν χαρτιά και η ταυτοποίηση γίνεται βάσει της γλώσσας, που μιλάει ο καθένας ή κάποιων βασικών γνώσεων σχετικά την χώρα από την οποία υποστηρίζουν, ότι προέρχονται αυτοί οι άνθρωποι κλπ. Για παράδειγμα κάποιος, που υποστηρίζει ότι κατάγεται από την Συρία, θα πρέπει εκτός από την γλώσσα να γνωρίζει, ποιος είναι πρωθυπουργός της χώρας, ποιες είναι οι μεγαλύτερες πόλεις κλπ. Πάντως στην πράξη, τα περισσότερα hotspot εξελίχθηκαν σε κέντρα φιλοξενίας, δηλαδή σε καταυλισμούς μεταναστών.
(3) Ο κανονισμός 604/2013 (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ) τροποποίησε και παρέτεινε το 2013 την ισχύ του κανονισμού 343/2003 (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), που ίσχυε για δέκα χρόνια (2003-2013), ο δε κανονισμός αυτός (Δουβλίνο ΙΙ) είχε αντικαταστήσει την Σύμβαση/Συνθήκη του Δουβλίνου, που υπογράφηκε στις 15/6/1990 και κυρώθηκε από την Βουλή με τον ν. 1996/1991. Τώρα έχουν κωδικοποιηθεί οι σχετικές με την μετανάστευση οδηγίες και κανονισμοί της ΕΕ στο σύστημα ενωσιακών νομοθετημάτων με την επωνυμία «Σύστημα Δουβλίνου».

Κεντρική στρατηγική στο «Σύστημα Δουβλίνου» για την προστασία των βόρειων κρατών της ΕΕ και την μετατροπή των νότιων χωρών (κυρίως της Ελλάδος) σε αποθήκες μεταναστών, είναι… ότι υπεύθυνη για την παροχή ασύλου είναι η ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία θα εισέλθει πρώτη φορά ο λαθρο-μετανάστης. Όσοι λαθρο-μετανάστες εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο, θα πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ, να επιστρέψουν στην Ελλάδα! Κολάσιμο έγκλημα ολκής, έχουν διαπράξει όλοι οι πολιτικοί, που υπέγραψαν τέτοιους εθνοκτονικούς κανονισμούς!
(4) H Frontex (από τα Γαλλικά: Frontières extérieures) είναι ένας οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) που ιδρύθηκε το 2004, για την διαχείριση και τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
(5) Η Ουγγαρία, τον Ιούνιο 2015, δήλωσε ότι αναστέλλει μονομερώς τον κανονισμό ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ και δεν θα δέχεται επανεισδοχή των μεταναστών.




skeftomasteellhnika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει