}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Εικόνες ΣΟΚ στην καρδιά της Αθήνας: πακιστανόπουλα με στρατιωτικές στολές και αυτόματα ορκίζονται στον αλλάχ και κραυγάζουν «πακιστάν-πακιστάν» ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές σωβινιστικού και ιεροπολεμικού (τζιχαντιστικού) αμόκ διαδραματίστηκαν σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Μικρά πακιστανόπουλα, ντυμένα
με στρατιωτικές στολές και κραδαίνοντας ψεύτικα (για την ώρα…) αυτόματα όπλα, ορκίζονταν στον Αλλάχ και επαναλάμβαναν ρυθμικά κάθε λίγο και λιγάκι «Πακιστάν», όταν διέκοπτε τον παραληρηματικό και γεμάτο φανατισμό λόγο του ένα -άριστα!- εκπαιδευμένο παιδάκι!
Τι έλεγε δεν ξέρουμε, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε από το αλλόφρων ύφος του, το μάτι του που… γυάλιζε και τις συνεχείς επικλήσεις στον ουράνιο Αλλάχ!
Κι όλα αυτά συνέβησαν υπό την αιγίδα του διαβόητου Τζαβέντ Ασλαμ, εκλεκτού συνεργάτη του   πιο   διεθνιστικού τμήματος της -άθεης- ακροαριστεράς (ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡCIA), που μόλις ακούσουν κανέναν να μιλάει για Ελλάδα και Ορθοδοξία, ουρλιάζουν αγανακτισμένοι για «σωβινισμό», «φασισμό», «ναζισμό», «ρατσισμό» και τα τοιαύτα!
Αλλά είπαμε, οι Έλληνες πρέπει να είναι διεθνιστές και «φιλόξενοι» και «αλληλέγγυοι» σ’ όποιον μπουκάρει στο σπίτι τους, την Ελλάδα, γιατί έτσι προστάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. 
Όλοι οι άλλοι, ας είναι εθνικιστές, δεν πειράζει! 
Κι ας εκπαιδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση τα παιδιά τους! 

http://blablaworldnews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει