}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Παιδομάζωμα ή παιδοσώσιμο;;; (1)

Χθες το βράδυ κάποια κυρία είχε την "έμπνευση" να ανεβάσει στον τοίχο μου ένα άρθρο από ένα μπλογκ ανεγκέφαλων ομοίων της με τίτλο " Το παιδωμάζωμα της Φρειδερίκης και η διάσωση των παιδιών από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας". Βεβαίως πήρε τις απαντήσεις που της άξιζαν για το κατάπτυστο κείμενο, αλλά το ζήτημα παραμένει ανοικτό. Σήμερα βλέπω την ανάρτηση, χωρίς όμως τον διάλογο που επακολούθησε, ούτε το σχόλιο μου στο μπλογκ κομμουνιστικής προπαγάνδας. Επειδή οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς,
που έζησαν τα τότε γεγονότα φεύγουν ένας-ενας φαντάζομαι και επειδή όλοι φοβόμαστε μη μας αποκαλέσουν "φασίστες" οι συγκεκριμένοι ανεγκέφαλοι και τους αφήνουμε να αλλοιώνουν την σύγχρονη ιστορία μας, θα ασχοληθώ με το θέμα στο μπλογκ "Εθνεγερτήριο" μιας και οι πολιτικοί που θέλουν να μας κυβερνήσουν έχουν άλλα ενδιαφέροντα.  
Παλαιότερα, επί ΠΑΣΟΚ είχαν φέρει στην τηλεόραση την κυρία Αλεξίου, που ήταν η κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνη για την εκπάιδευση των παιδιών του παιδομαζώματος, η οποία ισχυρίσθηκε ότι τα παιδιά τα πήγαιναν μόνοι τους οι γονείς και τα παρέδιδαν στους κατσαπλιάδες επειδή θα είχαν καλύτερη εκπαίδευση από αυτή που παρείχε το κράτος. Ένα είδος, δηλαδή, εσώκλειστων, όπως τα κολλέγια της Ελβετίας, που στέλνουν οι πλούσιοι τα παιδιά τους ...  Χρησιμοποίησε δε τον όρο "παιδοσώσιμο" και "όχι παιδομάζωμα".
Δυστυχώς, και "πνευματικοί" άνθρωποι, όπως η Έλλη Αλεξίου δεν έπαψαν να λένε και να γράφουν ασύστολα ψέματα. Ευτυχώς, όμως, υπήρξαν και  κομμουνιστές που μετανόησαν και είχαν την ειλικρινεια και το θάρρος να γράψουν τις εμπειρίες τους. Αυτές τις πηγές θα χρησιμοποιήσω στην συνέχεια για να περιγράψω την πραγματικότητα που κι εγώ έζησα. Ευτυχώς, ακόμη δεν έχουμε πεθάνει αυτοί που τα ζήσαμε... 
Που μας έκρυβαν στα πατάρια, στους στάβλους και στα υπόγεια για να μη μας πάρουν οι κατσαπλιάδες. Που κουβαληθήκαμε όλοι από τα χωριά μας στην Ξάνθη και μέναμε στα χάνια, τις αποθήκες και τους στάβλους για να γλιτώσουμε το παιδομάζωμα.
Δυστυχώς, τους απογόνους αυτών που αιματοκύλισαν τον τόπο τους έφερε ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του στην εξουσία ...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει