Με λίγα λόγια δίπλα μας «σφυρίζει» το χρήμα όχι όμως για τους Έλληνες που πεινάνε.  Μιλάμε για ένα τρομερά οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος από ξένα κέντρα, δεν εξηγείται αλλιώς .
images
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να τοποθετεί την αλληλεγγύη με μορφή οικονομικής δράσης πολύ ψηλά στην ατζέντα της , με σκοπό  την καλύτερη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων, σε στενή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας Χρίστος Στυλιανίδης.
«Η νέα χρηματοδότηση έχει βασικό στόχο να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, και να κάνουν τη διαφορά πριν το επερχόμενο χειμώνα», δήλωσε ο ίδιος.
Κανένας Έλληνας δεν αρνείται την ανθρωπιστική βοήθεια στους πραγματικά δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Άλλο αυτό όμως , και άλλο τα εκατομμύρια της Ευρώπης να αφορούν αποκλειστικά  πρόσφυγες και όχι  Έλληνες που ευρίσκονται στην ίδια κατάσταση και πλήρωσαν τα χρήματα αυτά παλαιότερα.
Περίπου 60.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα και αυτό οφείλεται στο κλείσιμο των συνόρων της ΠΓΔΜ και της Βουλγαρίας.
λήψη
Η νέα χρηματοδότηση, λένε οι ειδικοί  θα συμβάλει στη βελτίωση των υφιστάμενων καταλυμάτων και στην κατασκευή νέων, θα καλύψει το νέο  σύστημα κουπονιών για τους μετανάστες, καθώς και θα παρέχει  εκπαίδευση και άλλη υποστήριξη σε ασυνόδευτους ανηλίκους.
Νομίζουμε ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνουν για  εκατομμύρια Έλληνες , ως συνέπεια της πολιτικής των Βρυξελλών  στην χώρα μας από το 2009.