}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»


Το τελευταιο τους πανηγυρι κανουν οι εντεταλμενοι της Νεοταξιτισας τελευταιας κορυφαιας αλλα β΄ διαλογης ηγεμονος της ΕΕ,με δεδομενο οτι πλεον αυτη,εχει μπει στο στοχαστρο των παγκοσμιων ηγετων του πλανητη,δηλαδη Πουτιν,Τραμπ και του Κινεζου ομολογου τους!!


Τα ορφανα της ΝΤΠ,υψωνουν τα περιττωματα τους που ονομαζονται φρικιαστικα ονειρα,στα πρωτοσελιδα ολων των ΜΜΕ που ελεγχουν!

Ομως αυτο γινεται με ολο και λιγωτερη ενταση,με ολο και ποιο ξεψυχισμενο τροπο!

Απειλες,οπου καποτε εκαναν σιωπηλες εγκληματικες ενεργειες!

Αποδεικνυουν ετσι την ανικανοτητα τους πλεον να βλαψουν την ανθρωποτητα και την πορεια αυτης προς τον εθνοκεντρισμο στην αρχη και αργοτερα στον ανθρωποκεντρισμο!

Η Ελληνικη σκεψη προελαυνει προς την αντικατασταση απο αυτην της σατανιστικης παιδοφιλικης φαλλοκρατικης,νεοταξιτικης αλητοκοινωνιας των ζωων!!

Στην χωρα μας,συνεχιζουν την αλητεια της υπαρξης ενος ανυπαρκτου χρεους,προσπαθουν να σκοτωσουν οσους Ελληνες περισσοτερους μπορουν,κατα προτιμηση απο την Νεοταξιτικη πεινα,αλλα τα ψωμια τους ειναι πια πολυ λιγα!

Ειναι πολυ κοντα ο χρονος οπου η πoρνη της Ευρωπης,κατα τα αλλα ΕΚΤ,θα κληθει να πληρωσει την υπαρξη της,σε αυτους που την χρωσταει!Δηλαδη τους Ελληνες!

Για να ψαξουμε λιγο το θεμα της Τραπεζας της Ανατολης!!Θα ανακαλυψουμε εκπληκτικα πραγματα!

Θα ζαλιστουμε απο τα τρις,για να μην πουμε τετρακις, που μας χρωστανε,ολοι οι αλητοβιοι που σημερα μας κουνανε το δακτυλο αλλα μας χρωστανε ακομα και το γαλα της προγιαγιας τους,που το κατεβαζε τρωγοντας απο κλεμμενα λεφτα των Ελληνων!!

Ολη αυτη η Τουρκοσποριτικη πλεμπα της Ευρωπης….θα βρει την θεση της,στον βοθρο της Ιστοριας,εκει που αλλωστε παντα ανηκε,ανηκει και οσο υπαρχει στον πλανητη,θα ανηκει!!

Ο Τραμπ,ο Πουτιν,και ο Κινεζος ομολογος τους,ειναι οι σωστοι ανθρωποι,στην σωστη θεση,τον σωστο χρονο και μετερχονται τον σωστο τροπο για να αφανισουν τα πλοκαμια της διεθνους Σιωνιστικης αλητειας,που ολοενα και λιγοστευουν και αδυνατιζουν!!

Αλλα και να εμφανισουν ξανα στον πλανητη την Ελλαδα και τον Ανθρωποκεντρισμο που αυτη πρεσβευει!

Οπου το χρημα υπηρετει τον ανθρωπο και οχι ο ανθρωπος το χρημα!

Το φανερωνουν οι απελπισμενες κραυγιες των Τουρκοσποριτικων σιωνιστικων Ναζιστικων απολειφαδειων που προσπαθουν απελπισμενα να πεισουν οτι ακομα ειναι κυριαρχοι!

Τους ευχομαι ονειρα γλυκα!!

Φυσικα η Ελλαδα ειναι πολλα περισσοτερα απο τον ανθρωποκεντρισμο!Ομως ολα εχουν μπει με σωστη σειρα σε σωστο χρονο!

Ειμαστε ετοιμοι αδελφια?
Ιωαννα Βαφειαδου
triklopodia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει