}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!!

Περιπολικό της Αστυνομίας και αστυνόμοι βρίσκονται επί 24ώρου βάσεως έξω από τον Βοτανικό και συγκεκριμένα στο σημείο όπου εκτελούνται έργα για την ανέγερση του τεμένους. Η παρουσία τους στο σημείο έγκειται στο να απαγορεύουν την πρόσβαση των πιστών χριστιανών οι οποίοι θέλουν να τελέσουν τη
Θεία Λειτουργία στο μικρό... εκκλησάκι που υπάρχει εντός του χώρου! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ιερέας και οι πιστοί να προσέρχονται κάθε Κυριακή και να τελούν υποτυπωδώς τη Θεία Λειτουργία, έξω από τον αποκλεισμένο χώρο του Βοτανικού! 
Πρόκειται για πρωτοφανή κατάσταση. Οι Έλληνες ορθόδοξοι δεν μπορούν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα εντός του ναού, μια και όλος ο χώρος πλέον θεωρείται και είναι ιδιοκτησίας των ισλαμιστών στους οποίους κατασκευάζεται με χρήματα των Ελλήνων πολιτών, τέμενος! 
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το εκκλησάκι αυτό θα κατεδαφιστεί. Αν όχι από την ελληνική Πολιτεία, από τους ίδιους τους ισλαμιστές οι οποίοι έχοντας στα χέρια τους δική τους ελληνική γη που τους παραχώρησε η Πολιτεία θα κατεδαφίσουν το εκκλησάκι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει