}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η ιθαγένεια ως τρόπαιο


Ενώ όλοι γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο και πόσο κρίσιμο για την Ελλάδα είναι αυτό το ζήτημα, επιμένουν να το αντιμετωπίζουν με τον προαναφερθέντα εγκληματικά αφελή (στην καλύτερη περίπτωση) τρόπο. Η πολιτογράφηση ενός αλλοδαπού δεν μπορεί να γίνεται αυτόματα. 

Επιβάλλεται η ακολούθηση μιας μεθόδου εξονυχιστικού ελέγχου του βαθμού της βούλησής του να υπηρετήσει την πατρίδα μας αλλά και της ικανότητάς του. Ο εύκολος  δρόμος για την αλλοίωση της εθνικής σύνθεσης και την αφαίρεση ισχύος από τους Ελληνες είναι η αυτοματοποιημένη απονομή ιθαγένειας εν είδει τροπαίου σε όλους τους... περαστικούς. 


Αυτή η οδός απαξιώνει την ιδιότητα του πολίτη, αφαιρεί δύναμη από τους πολίτες και τη χαρίζει σε όποιον περνάει -με οποιονδήποτε τρόπο- τα σύνορα και καταλήγει σε καταστάσεις όπως εκείνη του Κοσσόβου ή στην οριστική και αμετάκλητη αλλοίωση του χαρακτήρα και της ιδιοσυστασίας του εθνικού συνόλου. Ο οδοδείκτης για το χάος και τη διάλυση ακολουθείται πιστά από την πλειοψηφία των εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με ασυγχώρητη ελαφρότητα την υπόθεση της ιθαγένειας και της πολιτογράφησης αλλοδαπών (που θα τους χρησιμεύσουν ως ψηφοφόροι).
Την Πέμπτη, στο Κοινοβούλιο ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις». Το άρθρο 29 αυτού του νομοσχεδίου αφορούσε «Τροποποιήσεις του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας». Προέβλεπε την αυτόματη απόδοση της ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών που ζουν στη χώρα και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτηση σε εννέα τάξεις του σχολείου ή σε έξι τάξεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ ψήφισαν «υπέρ». «Κατά» η Χρυσή Αυγή, «παρών» η Ν.Δ. και η Ενωση Κεντρώων. Η ελληνικότητα, σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, υποβιβάζεται σε κάτι που θυμίζει βιβλιάριο ενσήμων. Τα παιδιά ανθρώπων που δεν είναι, δεν νιώθουν και δεν θέλουν να γίνουν Ελληνες θα αποκτήσουν αυτομάτως την ιθαγένεια επειδή η μετατροπή του έθνους μας σε ετερόκλητο μωσαϊκό θεωρείται «πρόοδος» από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Μόλις αρχίσει και εφαρμόζεται τούτος ο νόμος οι Ελληνες θα αρχίσουν να βλέπουν να πυκνώνουν περιστατικά όπως εκείνο με τους νεαρούς Αλβανούς εθνικιστές που έκαναν το σήμα του αλβανικού αετού ενώ υπηρετούσαν στον Ελληνικό Στρατό.

Οι ΗΠΑ αποτελούν ένα καλό πρότυπο θεσμοθέτησης εξατομικευμένων κριτηρίων (μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η συνέντευξη - εξέταση των δυνατοτήτων και των προθέσεων του ενδιαφερομένου), το οποίο θα μπορούσε να προσαρμόσει στα μέτρα της η Ελλάδα.
Οι ΗΠΑ αποτελούν ένα καλό πρότυπο θεσμοθέτησης εξατομικευμένων κριτηρίων (μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η συνέντευξη - εξέταση των δυνατοτήτων και των προθέσεων του ενδιαφερομένου), το οποίο θα μπορούσε να προσαρμόσει στα μέτρα της η Ελλάδα.


Οι αυτομάτως και ταχέως πολιτογραφηθέντες θα λογίζονται Ελληνες, θα εντάσσονται στις Ενοπλες Δυνάμεις και η εθνική μας ασφάλεια θα αντιμετωπίζει καθημερινά τον μεγάλο κίνδυνο της εκ των έσω υπονόμευσης.α ενσωματωθεί πολιτισμικά ακολουθώντας τις παραδόσεις μας.

"δημοκρατία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει