}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ethnic Cleansing

ΕΔΙΩΞΑΝ 500.000 ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 

Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις γένος και κτείνω (=φονεύω).
Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.
Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής. Στα βίαια δε μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων παραδόσεων προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω απώλεια του εθνικού και φυλετικού γνωρίσματος της. Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Σύμβασης για την Πρόληψη και Καταστολή Εγκλημάτων Γενοκτονίας, η Γενοκτονία ορίζεται ως 
" ...οποιαδήποτε από τις παρακάτω πράξεις με στόχο τον μερικό ή ολικό αφανισμό μιας φυλετικής, εθνικής ή θρησκευτικής ομάδας, όπως: 
1. Θανάτωση των μελών της ομάδας 
2. Πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας 
3. Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας 
4. Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας 
5. Δια της βίας μεταφορά ανήλικων μελών της ομάδας σε κάποια άλλη." 

ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο «ΚΑΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩ

Πριν από 100 χρόνια τους παππούδες μας τους εξόντωναν οι Τούρκοι με την υπόδειξη ενός Γερμανού, του Λίμαν φον Σώντερς. Σήμερα με την υπόδειξη του Γερμανού Σόϊμπλε έχουν αναλάβει την εξόντωση μας οι Έλληνες πολιτικοί.
ΟΜΙΛΙΑ  "ΓΕΡΜΑΝΟΥ"  ΣΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ

«Δεν θα ησυχάσουμε εάν το ύψος κάθε Έλληνα δεν κοντύνει κατά δύο πιθαμές».
"Αδειάστε την Μικρά Ασία από τα ιθαγενή στοιχεία που σας στέκονται εμπόδιο". Ο τότε "Γερμανός" (αντίστοιχος του σημερινού  Σόϊμπλε) στους "Τούρκους"Ταλαάτ και Εμβέρ.


"Είσαστε δάσκαλοι στην τέχνη της εκκένωσης. Και εμείς θα αντικαταστήσουμε τους σκύλους τους Έλληνες, τους ταραχοποιούς και άχρηστους με καλούς και τίμιους Γερμανούς, υποταγμένους και υπάκουους, οι οποίοι θα σας αποδώσουν στο εκατονταπλάσιο αυτό που η εξαφάνιση των Ελλήνων θα σας έχει στερήσει. Και τα οφέλη από την επιχείρηση θα είναι για σας σημαντικότερα απ΄ ότι όλοι οι θησαυροί του χαλίφη».
Από το βιβλίο «Berlin – Bagdad» του GerhardAlbertRitter (1929 – 2015) όπως αποδίδεται στο βιβλίο «Τουρκία και Ανατολικά ζητήματα» του Θεόδωρου Μπατρακούλη, εκδόσεις Ινφογνώμων, σελίδα 321.
Αληθινοί Έλληνες  πρόσφυγες, που
διώχτηκαν από την ελληνική Μ.Ασία.

Δεν ήταν "προσφυγόπουλα απο το
Πακιστάν" για να στενοχωριούνται
οι ντόπιοι εβραιοκομμουνιστές  του 
Τσίπρα,  του  Φίλη,  του  Μουζάλα. 
Είναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
   

Αυτόχθονες Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει