Οι Rothschild ήταν χρηματοδότες πολέμων κι επαναστάσεων, αδίστακτοι κομπιναδόροι των
Χρηματιστηρίων, που προκαλούσαν τεράστιες οικονομικές κρίσεις…

Δεν υπήρχε ηγέτης στον πλανήτη που να μην …έπεφτε στα πόδια τους για δανεικά, γιατί τους ήξεραν και τους έτρεμαν ακόμα και οι πέτρες…
Αν το κεφάλαιο έπρεπε να αποκτήσει επίθετο, αυτό θα έπρεπε να ήταν Rothschild.
Αλλά ο Μαρξ τους …αγνοούσε!!!
E,  στους ΤΡΕΙΣ  τόμους του Κεφαλαίου του Μάρξ δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως αναφορά στο επίθετο των Rothschild.Σημειώστε ότι ξεκίνησε να γράφει το Κεφάλαιο στο Σόχο του Λονδίνου, στην πόλη που η λέξη Rothschild ήταν …πιο γνωστή κι από το όνομα των μελών της Βασιλικής οικογενείας. Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;1
Υπάρχει μία μοναδική υποσημείωση στις τελευταίες σελίδες του τρίτου Τόμου, την οποία φυσικά …δεν έγραψε ο Μαρξ, αλλά τη συμπλήρωσε ο Ένγκελς (Vol III σελ 632 υποσημ.xii). Αφορά απλά σε έναν ανούσιο διάλογο ενός περιουσίου εμπόρου από το Liverpool, που ρευστοποίησε όλη του την περιουσία μετά από την οικονομική κατάρρευση που προκάλεσε η «Επανάσταση του Φεβρουαρίου», και πήγε τα λεφτά του σε έναν …Rothschild στην Γαλλία και η συνεργασία τους είχε μεγάλη επιτυχία.Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;2
Από την υποσημείωση αυτή φυσικά ένας κλασικός αριστερός πίθηκος δεν μπορεί να καταλάβει αν αυτός ο κάποιος κύριος Rothschild ήταν υδραυλικός, κηπουρός, κτηματομεσίτης, έμπορος όπλων ή ακροβάτης σε τσίρκο. Το να μάθει κάποιος απ’έξω κι ανακατωτά  το Κεφάλαιο του Μαρξ δεν θα τον κάνει πιο …σοφό, αλλά θα του ανοίξει τον δρόμο για να εισέλθει  σ’ έναν νέο, φανταστικό κόσμο, θρησκευτικού τύπου, όπου τα πάντα ερμηνεύονται με διαστροφικό, αφύσικο και ΜΗ εμπειρικό τρόπο. Κι όπως ακριβώς συμβαίνει με τα παμπάλαια θρησκευτικά κείμενα, που οι πιστοί τους συνεχίζουν να τα θεωρούν αξιόπιστα, έτσι και με το Κεφάλαιο του Μαρξ, που γράφτηκε πριν 150 χρόνια, οι μουτζαχεντίν του Μαρξισμού εξακολουθούν να το θεωρούν αξιόπιστο κι αλάθητο.
Στις εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις που αφιέρωσε ο Μαρξ στο Κεφάλαιο, για να δημιουργήσει το Μαρξιστικό οικοσύστημα, που αποδέχονται ως αλάνθαστο μέχρι τις ημέρες μας οι λοβοτομημένοι της αριστεράς, δεν του πήγε ΠΟΤΕ το χέρι να σχηματίσει την λέξη Rothschild για κανέναν λόγο. Ο πυλώνας του καπιταλισμού της Ευρώπης δεν αναφέρεται πουθενά.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε ολόκληρο τον τύπο της αριστεράς.
Ψάχνοντας να βρει κάποιος αναφορές στους Rothschild, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ομοίως βρίσκει ανούσιες αναφορές που δεν υποδηλώνουν το τι βρίσκεται πίσω από αυτό το όνομα  και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χαρακτηρισμός που βρέθηκε δίπλα σε εταιρεία των Rothschild, είναι η θετική λέξη …«σπουδαία» χωρίς όμως εισαγωγικά!!!  Δηλαδή το εννοούν και δεν το γράφουν ειρωνικά. 

Γιατί ὁ Marx ΔΕΝ ...«γνώριζε» τόν Rothschild;3
Έχοντας αφαιρέσει το επίθετο των Rothschild απ’ όλα τα βιβλία της Δημόσιας Παιδείας και των Οικονομικών Πανεπιστημίων, έχοντας αφαιρέσει όλα τα κείμενα που αναφέρονται στην δύναμη των Rothschild από παντού, κατάφεραν να βλέπουμε την επέλαση της Νέας Τάξεως ως …αλληλουχία τυχαίων γεγονότων που δεν έχουν σχέση με ανθρώπινο κεντρικό σχεδιασμό της ελίτ αυτού του πλανήτη.
Από την Δεξιά ως την Αριστερά ΟΛΟΙ τους γνωρίζουν το Κτήνος και το προσκυνούν, φροντίζοντας να μην το ονομάζουν ποτέ.
Αυτοί που τολμούν να ασχοληθούν με το Κτήνος θα βρουν μπροστά τους τις ύαινες της πληρωμένης δημοσιογραφίας, που θα φροντίσουν να απαξιώσουν και να φιμώσουν οποιαδήποτε μη βολική φωνή της αλήθειας.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/