}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Θέλουν το μαγαζί γωνία χωρίς… τους ιδιοκτήτες μέσα!

Το Σχέδιο δεν είναι καινούριο και δεν είναι κάτι ιδιοφυές. Είναι απλό, σχεδιασμένο από ανθρώπους που μισούν την Ελλάδα (βασικά τους ανθρώπους της), είναι σε πλήρη εφαρμογή τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια απλά τα τελευταία 7 χρόνια βρήκαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να το προχωρήσουν ραγδαία.
Παίρνεις πολιτικούς ανθέλληνες , μασόνους που «ψοφάνε» για την καρέκλα, για χρήμα και εξουσία. Τους εκπαιδεύεις από μικρούς, για να ανέβουν στην εξουσία,
την ώρα που θα δώσουν την εντολή οι κοσμοκράτορες –
επικυρίαρχοι του πλανήτη, τους πασάρεις στον λαό και ο λαός τους εκλέγει στην κυβέρνηση. Έχεις φροντίσει εντωμεταξύ να έχεις και τα περισσότερα τουλάχιστον υποτίθεται αντιπολιτευόμενα κόμματα και έτσι η εκλογή είναι σίγουρη. Γιατί το κάνεις έτσι; Γιατί όλα θα πρέπει να φαίνονται δημοκρατικά!
Έχεις εντωμεταξύ φροντίσει ώστε οι ιθαγενείς Έλληνες να έχουν «ποτιστεί» με το μικρόβιο του υπερκαταναλωτισμού, των ψεύτικων «έχω ανάγκη» και τους πασάρεις άφθονο χρήμα υπό την μορφή δανείων, μέσω τραπεζών για να πάνε διακοπές, καταναλωτικά , για αγορά εξοχικής κατοικίας κλπ. Επίσης τους πείθεις ότι πρέπει να έχουν και από 2-3 αυτοκινητάκια (γερμανικά κατά προτίμηση). Όλοι οι κύριοι της ΕΕ ξέραν ότι είχαμε πρόβλημα και μας δίναν αφειδώς δάνεια και μαγειρεύαν σε συνεργασία με τους ντόπιους συνεργάτες τα στατιστικά ώστε να φαίνεται ότι έχουμε και ανάπτυξη.
Μέσω ΕΕ δίνεις στους αγρότες επιδοτήσεις για να μην καλλιεργούν αλλά να τους συμφέρει περισσότερο να τα πετάν. Συν ότι ελέγχεις εσύ ποια προϊόντα θα περιέχει αυτή η παραγωγή.
Αφού διαλύσεις και τον αγροτικό τομέα έρχεται η ώρα των ιδιωτικών επιχειρήσεων που δεν είναι δικές τους. Τους επιβάλλουν τόσο δυσβάστακτους φόρους που πλέον δεν μπορούν να λειτουργήσουν και είτε φεύγουν για κάποια Βαλκανική χώρα είτε κλείνουν. Στόχος δεν είναι μόνο το κλείσιμο των εντόπιων επιχειρήσεων αλλά και η τεχνητή μεγέθυνση της ανεργίας.
Αφού διαλύσεις και τον ιδιωτικό τομέα, έρχεται η ώρα του ξεπουλήματος των δημόσιων επιχειρήσεων. Τις καθιστάς δήθεν προβληματικές και τις ξεπουλάς σε αυτούς σε τιμή εξευτελιστική. Έτσι ελέγχεις και το ρεύμα , νερό των και είδη βασικής ανάγκης των ιθαγενών…
Το επόμενο μέρος τους σχεδίου είναι να τους πάρεις τα σπίτια και γη. Έτσι μέσω του υπερ-δανεισμού που ήδη τους έχεις κάνει και αφού μετατρέψεις τα δάνεια τους σε κόκκινα , μέσω της υπερ-φορολόγησης δεν μπορούν να τα εξυπηρετούν. Έτσι βγαίνουν στην ξεφτίλα σε πλειστηριασμό.
Το προτελυταίο μέρος του σχεδίου το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της κατάσχεσης των φυσικών πόρων τις Ελλάδας. Από κάρβουνο, χρώμιο, χρυσό μέχρι πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Το Αιγαίο , το Ιόνιο αλλά και το κρητικό πέλαγος είναι τίγκα. Πολλά τρις. Θα έρθουν οι εταιρίες τους θα τα πάρουν και αυτά στην ξεφτίλα και θα είναι έτοιμοι για το επόμενο και τελευταίο μέρος τους σχεδίου το οποίο δεν είναι αλλά από την ανταλλαγή πληθυσμού.
Το τελευταίο μέρος του σχεδίου είναι ο εποικισμός της Ελλάδας από ξενόφερτο πληθυσμό και ο παραγκωνισμός των Ελλήνων. Αυτό το μέρος του σχεδίου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.
Η πολιτισμένη Ευρώπη έκλεισε τα σύνορά της συσσωρεύοντας τους λάθρο στην Ελλάδα. Δημιουργεί αποθήκες ψυχών. Μέσα στους «φουκαράδες» που έρχονται εδώ δήθεν για να σωθούν από τον πόλεμο υπάρχουν πολλοί πράκτορες εχθρικών κρατών, τζιχαντιστές που εκεί έκοβαν και κράδαιναν κεφάλια κι εδώ είναι καημένοι μπαμπάδες. Η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και ο γηρασμός του πληθυσμού σε συνδυασμό με την υπερ-γεννητικότητα των μουσουλμάνων γυναικών δημιουργούν τις προϋποθέσεις. Οι Έλληνες τελειώνουν οι γερνάνε οι μουσουλμάνοι σιγά-σιγά είναι περισσότεροι στην χώρα. Δηλαδή αλλοίωση πληθυσμού.
Κάποιοί από αυτούς, που έχουν έρθει εδώ με τα τελευταία smartphone, όταν θα έρθει η ώρα θα πάρουν το κατάλληλο μήνυμα στο smartphone για να ξεσηκωθούν και να προκαλέσουν επεισόδια στη χώρια (δολιοφθορά εκ των έσω). Αυτό σε συνδυασμό με παράλληλη Τουρκική εχθρική ενέργεια και τις αλυτρωτικές τάσεις των βορείων γειτόνων μας, φέρνει την Ελλάδα σε πολύ δυσμενή θέση.
Αφού βρήκαν το «πτώμα» τώρα οι γύπες τρώνε, Τρώνε τα πάντα οτιδήποτε μπορούν να πάρουν από τη χώρα. Το σχέδιο κοντεύει να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Η Ελλάδα υπό κατοχή, χωρίς να τις ανήκει τίποτα με Έλληνες χρεοκοπημένους και γερασμένους και πολλούς μα πολλούς μουσουλμάνους…
Το μαγαζί γωνιά το πήραν Τώρα μένει να διώξουν τους ιδιοκτήτες…

Bad Premonition
katohika.gr


πηγή:
http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει