}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αν είσαι μάγκας βάλε στον Τραμπ εμβατήρια …των Γενίτσαρων

Το άρθρο-καταπέλτης του γενναίου Τουρκοκύπριου Σενέρ Λεβέντ που ακολουθεί, αφορά την είδηση για το «στρατιωτικό εμβατήριο των γενιτσάρων» με το οποίο απάντησε το σκάφος «Μπάρμπαρος» στην προειδοποίηση μέσω ασυρμάτου από τις νόμιμες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι παραβίαζε τα χωρικά ύδατα… Αξίζει να το διαβάσει κανείς:
Του Σενέρ Λεβέντ

Παίζουν εμβατήρια γενιτσάρων στους Ελληνοκύπριους. Μήπως είναι μαστοριά αυτό; Αν μπορείς παίξε το στην Αμερική! Παίξε το στη Ρωσία! Κοίτα που στο έδαφος της Συρίας απέναντι από το Κιλίς ύψωσαν τη ρωσική σημαία. Τι στέκεσαι; Δεν είσαι γόνος των γενίτσαρων; Άντε παίξε!
Η Αμερική στέλλει βαριά όπλα στους Κούρδους αντάρτες στη Συρία. Και σε εσένα λέει «σιώπα». Παίξε! Θίχτηκες; Προσβλήθηκες; Δεν θα πας στην Ουάσιγκτον; Γελάνε, γελάνε δυνατά, κοροϊδεύουν αυτό σου το χάλι. «Αν δεν θα έρθεις, μην έρθεις, εμείς δεν θα χάσουμε τίποτα», σου λένε. Άντε παίξε. Δείξε τους τη δύναμή σου. Μην λυγίσεις. Μήπως σου ταιριάζει κάτι τέτοιο; Ένα τέκνο των Οθωμανών, όπως εσύ, πώς αντέχει τον Κινγκ Κονγκ της Αμερικής και την αρκούδα των Ρώσων;
Παίξε. Παίξε με τον ασύρματο. Παίξε όπως έπαιξες στον Νίκο! Τα παιδιά μας εδώ χρειάζονται πολύ τέτοιες πορδές. Όσο πορδίζεις εσύ, πορδίζουν και εκείνοι μετά από εσένα σαν χορωδία. Η Αμερική θα βάλει τους Κούρδους να φάνε τα αδέλφια μας τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Μην τυχόν και την αφήσεις. Μας χρειάζονται αυτοί οι τζιχαντιστές. Αν θα βομβαρδίσουν κάποιους, να βομβαρδίσουν τους Κούρδους. Να μην αγγίξουν τους ηρωικούς τζιχαντιστές μας οι οποίοι κόβουν κεφάλια. Παίξε τότε, παίξε! Να κοιμάμαι και εγώ ήσυχος στην οδό Σελίμ του Β’ στην Λευκωσία!
Παίξε σου λέω. Μην σταματάς, παίξε! Αλλιώς θα σκάσω. Να πεθάνουν από φόβο και ο Τραμπ και ο Πούτιν! Και οι δύο να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν. Εσύ είσαι Οθωμανός. Απόγονος του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Κανείς να μην σε συγχύζει με την άρρωστη Τουρκία. Κοίτα που έκανες και την πρώτη σου πυραυλική δοκιμή. Τι ωραία. Βάλε και ένα στη Μόσχα. Να καταλάβει τι σημαίνει Οθωμανός.
Αν δεν παίρνει τις ντομάτες σου, να μην τις παίρνει. Εσύ τα αγγούρια να κοιτάς, τα αγγούρια! Αν θες να σουφρώσω και εγώ και να σου στείλω λίγα από τη Χλώρακα της Πάφου. Θα βάλω και λίγα μούσμουλα από τον κήπο του δικού μας του Οσμάν και φράουλες από τον Λιμνίτη. Θα τρέχουν τα ζουμιά τους από το στόμα σου. Φτάνει να παίξεις. Να παίξεις πιο γρήγορα. Να γνωρίσει τους εφτά παππούδες μας ο μαλάκας.
Άσε την Κύπρο. Τι ψωμί έχει η Κύπρος άλλωστε; Ούτως ή άλλως είναι χέρσα. Εκείνους δες! Στόχευσε τη ρωσική σημαία απέναντι από το Κιλίς. Μάτι στο στόχαστρο. Πυρ! Άντε λιοντάρι μου να σε δω. Στείλε και ένα χαμπάρι σε εκείνο το τσουλί τον Τραμπ. Να μην μας κάνει να θυμώσουμε. Να προσέχει τι κάνει. Να αφήσει τον Ζαράμπ και να στείλει τον Φέτο στην Άγκυρα.
Αν δεν κάνει αυτά που λες, κατάλαβε ότι είναι και αυτός οπαδός του Φέτο. Μην τον συγχωρέσεις καθόλου! Άρπαξέ τον από τα ξανθά του μαλλιά. Σήκωσέ τον και χτύπησέ τον στην παλαίστρα. Με την αγάπη του Μοχάμεντ Άλι. Δεν είναι ο προφήτης Μωάμεθ, αλλά ο Μοχάμεντ Άλι. Μην τυχόν και τους μπερδέψεις!
Ενώ εσύ διευθετείς αυτές τις δουλειές, εγώ εδώ θα τελειώσω τη δουλειά αυτών εδώ. Πάλι θα παραφρονήσουν οι Έλληνες αδελφοί μας. Τώρα έβαλαν στο μάτι και την ολόλαμπρη σημαία μας στο βουνό. Άρχισαν εκστρατεία συλλογής υπογραφών, λέει. Σώνει και καλά θα την αφαιρέσουν από εκεί, λέει. Γίνονται τέτοια πράματα; Τα χέρια που θα απλωθούν πάνω στη σημαία θα κοπούν.
Με τη βοήθεια των τζιχαντιστών αδελφών μας που εξειδικεύτηκαν στο κόψιμο, θα απαλλαχτούμε από εκείνα τα χέρια. Είναι η τελευταία εστία που καίει στην πατρίδα μου και δεν θα σβήσει. Είναι το αστέρι του έθνους μου και θα λάμπει. Και ο Πούτιν και ο Τραμπ θα την πατήσουν!
Αλλά εσύ πρώτα παίξε τους. Παίξε τους όπως έπαιξες στον Νίκο στη Μεσόγειο. Παίξε με τον ασύρματο. Παίξει με την μπάντα. Παίξε μέχρι να καταλάβουν ότι ένα βράδυ ξαφνικά μπορεί να έρθεις! Βάλε το τουρμπάνι στο κεφάλι σου. Ζώσου το χαντζάρι σου. Στρίψε το μουστάκι σου. Να δει ο κόσμος τις σημαίνει πορδή. Ε εσύ ισχυρέ Οθωμανέ αγά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει