}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! : ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ!!!

Η Τουρκία μπαίνει σφήνα στην αμφιλεγόμενη εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ (TTIP), όταν αυτή υπογραφεί, αν η Χίλαρι Κλίντον κερδίσει τη μάχη για το Λευκό Οίκο!

clinton-720007Τα e-mails της Χίλαρι, μέσω των νέων αποκαλύψεων των Wikileaks αποδεικνύουν ότι η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το ρόλο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς αυτή να ανήκει στην ΕΕ!

Αναμφισβήτητα αυτό εγείρει ερωτήματα για το ποια θα είναι και η αντιμετώπιση απέναντι στην Ελλάδα, καθώς η Κλίντον φαίνεται διατεθειμένη να ικανοποιεί τα εκάστοτε αιτήματα του Ερντογάν!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά (παρόλο που το κείμενο δεν έχει διαρρεύσει ακόμα με λεπτομέρειες), ότι η Χίλαρι θα προσπαθήσει να παρακάμψει τα κοινοβούλια της ΕΕ, βάζοντας την Άγκυρα μέσα στην αμφιλεγόμενη συμφωνία.

Πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στις Βρυξέλλες αποκαλύπτει πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εμφανίζεται εκνευρισμένος για το ότι δεν περιλαμβάνεται στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου, και προτείνει τρόπους για να τον κρατήσει στο πλευρό των ΗΠΑ!

Αναφέρεται μάλιστα ότι η προσθήκη της Τουρκίας στη συμφωνία, γίνεται ταυτόχρονα με ενέργειες για το χειρισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), με σκοπό να ρίξει ακόμη περισσότερα χρήματα στην οικονομία της χώρας.

Μια τέτοια κίνηση θα έδινε την Άγκυρα μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση και επιρροή, τόσο στις αμερικανικές όσο και ευρωπαϊκές αγορές, παρά τις σοβαρές ανησυχίες για τη μελλοντική κατεύθυνση της ολοένα και πιο αυταρχικής κυβέρνησης Ερντογάν.

Ο υποκριτικός ρόλος της Κλίντον φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπλοκάρει τη συμφωνία, ως μέρος μιας δήθεν σκληρής στάσης απέναντι στο ελεύθερο εμπόριο.

Ωστόσο τα δημόσια σχόλιά της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το περιεχόμενο των ιδιωτικών επικοινωνιών των ομάδων εκστρατείας της, τα οποία αποκαλύπτουν πώς η Χίλαρι, υποστηρίζει με ζήλο την απρόσκοπτη μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε ένα e-mail προς τον σύμβουλο της Κλίντον σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Τζέικ Σάλιβαν, το οποίο απεστάλη στις 17 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, από τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην ΕΕ, Στου Άιζενστατ, δηλώνεται ξεκάθαρα ότι η συμφωνία θα προχωρήσει υπό την ηγεσία της Κλίντον, αναφέροντας επίσης τα ακόλουθα σχετικά με την Τουρκία:

«Η Τουρκία εκφράζει τον εκνευρισμό της με το να μην είναι σε διαπραγματεύσεις για την ΤΤΙΡ, φοβούμενη ότι θα χάσει τις αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Δεν μπορούμε να τους συμπεριλάβουμε, αλλά πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι μετά από τη συμφωνία, μπορούν να προσχωρήσουν.

Μπορώ επίσης να τονίσω τη σημασία της Τουρκίας ως ενεργειακό κόμβο στην περιοχή.
Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να βοηθήσουμε την οικονομία τους (π.χ. μέσω του ΔΝΤ)».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει