}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Είναι φασίστας και ρατσιστής ο Τραμπ και δεν είναι η Χίλαρυ και ο Σόιμπλε; Σοβαρευτείτε κάποιοι…

Λυσσάνε οι πουλημένες στον Σώρος και τις ΜΚΟ τους πένες, οι ίδιοι/ες που στήριξαν με κάθε τρόπο τα Μνημόνια, να μας πείσουν ότι ο Τραμπ, που ακόμη δεν έχει πάρει και καμιά απόφαση ως πρόεδρος, ότι είναι φασίστας και ρατσιστής.

Και που, στην Ελλάδα μας που εδώ και επτά χρόνια αποτελεί το μεγαλύτερο θύμα αυτού του σχιζοφρενούς τύπου -βλέπε Σόιμπλε- που καταδικάζει γενιές και γενιές Ελλήνων σε αφανισμό…


Εδώ, που ότι ότι δεν κατάφεραν με τον πόλεμο οι φίλοι μας, οι δημοκράτες , το κατάφεραν οι Γερμανοί με το χρήμα και με συνέργεια των εγχώριων Κουίσλινγκ να κάνουν την πατρίδα μας προτεκτοράτο που το κυβερνούν οι Κουίσλινγκ - μαριονέτες τους. Μα ο Τραμπ, ακόμη δεν έχει πάρει καμιά απόφαση ως πρόεδρος, δεν έχει ισοπεδώσει καμιά… Γιουγκοσλαβία όπως έκανε ο δημοκράτης, Κλίντον. Ούτε διέλυσε μια χώρα, το Ιράκ, με στημένες κατηγορίες για πυρηνική απειλή, που εν γνώσει του ήταν ψευδείς, που έκαναν τα συνεταιράκια Μπους και Μπλέικ.


Εδώ, που ο διεστραμμένος Σώρος σχεδίασε με τα εκατομμύρια του και τις ΜΚΟ που χρηματοδοτεί να μας γεμίσει Μουσουλμάνους για να αλλοιώσει τον εθνικό ιστό μας.


Μήπως τους πειράζει που ο Τραμπ έχει δημόσια δηλώσει ότι προτεραιότητα στη Συρία είναι η εξάλειψη του ISIS, και όχι η απομάκρυνση του Άσαντ από την εξουσία;


Αν είναι φασίστας και ρατσιστής λοιπόν ο Τραμπ, ο Σόιμπλε τότε τι είναι, δημοκράτης;


Ο Κλίντον, ο Μπους, η Χίλαρυ τι είναι; Σοβαρευτείτε κάποιοι…


Σταματήσαμε να τρώμε κουτόχορτο…


Είτε σας αρέσει, είτε όχι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει