}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Πόλεμος στις ΗΠΑ! Σαρωτικές αλλαγές από Ν.Τραμπ: Τέλος οι μετανάστες/πρόσφυγες από 7 χώρες – Τέλος και η βίζα – Τείχος με το Μεξικό – «Όποιος δεν ελέγξει την εγκληματικότητα στέλνω τους Feds»


Καταιγιστικές εξελίξεις στις ΗΠΑ. Ο πρόεδρος της χώρας, Ν.Τραμπ, απαγόρεψε την πρόσβαση στην χώρα σε μετανάστες και πρόσφυγες από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για λόγους εθνικής ασφαλείας, χτίζει τείχος στα σύνορα με Μεξικό, προειδοποίησε το Chicago ότι θα στείλει τους Ομοσπονδιακούς αν δεν ελεγχθεί άμεσα η εγκληματικότητα.

Οι ανθρωποκτονίες και οι πυροβολισμοί είναι εκτός ελέγχου. «Πρόκειται για φοβερή αιματοχυσία.» «Θα δώσω εντολή για ομοσπονδιακή παρέμβαση για να καταπολεμήσω τη βία».
Οι χώρες αυτές είναι:
Συρία - Ιράκ - Ιράν - Λιβύη - Σομαλία - Σουδάν - Υεμένη
Οι ΗΠΑ δεν θα δέχονται πλέον πρόσφυγες από την Συρία στο μέλλον ενώ  θα θέσει και περιορισμούς  στη βίζα.
«Δεν πρόκειται για για την ελευθερία αλλά για την επιβίωση μας» τονίζουν  οι Αμερικανοί.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα να είναι στόχος τρομοκρατών όπως τις τελευταίες 2 δεκαετίες»!
Ταυτόχρονα ο Ν.Τραμπ έδωσε διαταγή να ξεκινήσει το χτίσιμο του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.
Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βράδυ της Τρίτης, «μεγάλη ημέρα για την εθνική ασφάλεια η αυριανή. Μεταξύ πολλών πραγμάτων, θα κατασκευάσουμε το τείχος»!
Οι πρώτες κινήσεις του Ν.Τραμπ
Πρώτον, θα δώσει κυβερνητικά κονδύλια για τη κατασκευή του τείχους
Δεύτερον, θα στοχοποιήσει «πόλεις-καταφύγιο» που αρνούνται να εκδώσουν μη κεταγεγραμμένους παράνομους μετανάστες
Τρίτον θα παγώσει για 4 μήνες την αποδοχή προσφύγων
Τέταρτον, θα θεσπιστούν εξαιρεσεις στους χριστιανούς και άλλες μειονότητες που απειλούνται στις μουσουλμανικές χώρες
Πέμπτον, θα σταματήσει η παροχή προστασίας στους μετανάστες που φτάνουν στις ΗΠΑ ως παιδιά..
Αυτοκινητοβιομηχανία
Ο Τραμπ ζήτησε από τους προέδρους της General Motors Co, της Ford Motor Co και της Fiat Chrysler Automobiles NV να αυξήσουν τον αριθμό των αυτοκινήτων που παράγουν στην αμερικανική αγορά.
Βιομηχανική παραγωγή και κανονισμοί
Υπεγράφη προεδρικό διάταγμα για τη μείωση της γραφειοκρατίας και του φορολογικού βάρους που αντιμετωπίζει η αμερικανική βιομηχανία για την αντιμετώπιση του «άκαμπτου, τρομερού και χρονοβόρου γραφειοκρατικού συστήματος», σύμφωνα με τον Τραμπ.
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος και το υπουργείο Γεωργίας, θα προσχωρήσουν σε ανάκληση εφαρμογής κανονισμών, στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχει λάβει η νέα κυβέρνηση, σύμφωνα με του εκπροσώπους των εμπορικών σωματείων.
Εμπόριο
Το Μεξικό θα αποχωρήσει από το πλαίσιο εφαρμογής της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου για τη Βόρεια Αμερική (NAFTA) εάν οι όροι επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, σύμφωνα με δηλώσεις του Μεξικάνου υπουργού των Οικονομικών.
Εκλογές
Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να πιστεύει ότι εκατομμύρια ψηφοφόρων ψήφισαν παράνομα στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, χωρίς ωστόσο να παραθέτει αποδείξεις για τον ισχυρισμό του.
Ο Ν.Τραμπ αλλάζει όλη τη χώρα.
Trump is also expected to sign an order pertaining to his promised wall along the United States' southern border with Mexico. Above is a tweet put out by Trump on Tuesday


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει