}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ!!! Τιμήθηκαν οι δύο πρωτεύσαντες πιλότοι της 336 Μοίρας στο “TLP 1/17” του ΝΑΤΟ!!! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τους Σμηναγούς (Ι) Ευ.Αναστασίου και Μαρ.Λεβέντη

Οι νεαροί Σμηναγοί (Ι) Ευάγγελος Αναστασίου και Μαρίνος Λεβέντης είναι οι δύο Έλληνες πιλότοι, οι οποίοι τιμήθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και την αντίστοιχη στρατιωτική του ΓΕΕΘΑ για τη μεγάλη τους
επιτυχία να πρωτεύσουν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες στην πρόσφατη πρώτη εκπαιδευτική σειρά του φημισμένου και εξαιρετικά απαιτητικού εκπαιδευτικού προγράμματος “TLP 1/17” του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Τορεχόν της Ισπανίας.

Από αυτούς ο μεν Σμηναγός (Ι) Ευάγγελος Αναστασίου ανακηρύχθηκε ως ο «καλύτερος μαχητής» (“Best Warrior”) της εκπαιδευτικής σειράς, ο δε Μαρίνος Λεβέντης επελέγη με τη σειρά του ως «ο καλύτερος ηγέτης σχηματισμού «Βέλος», που ανήκουν στη δύναμη της ιστορικής 336 Μοίρας «Όλυμπος» της ΠΑ. Αμφότεροι, τιμήθηκαν δημοσίως σήμερα στο πλαίσιο της ασκήσεως «Ηνίοχος 2017» από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

«Είμαι υπερήφανος για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Πολεμική μας Αεροπορία. Όπως είδατε σήμερα βραβεύσαμε και δύο Αξιωματικούς μας, οι οποίοι ήρθαν πρώτοι. Δεν αξιολογήθηκαν από τις ηγεσίες - όχι ότι έχω κάτι με τις ηγεσίες - αλλά από τους συναδέλφους τους ως οι καλύτεροι μαχητές ατομικά και ως σχηματισμοί» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός αναφερόμενος στους βραβευθέντες.
ΠΗΓΗ: parapolitika.gr  Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει