}
Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (BREXIT)

(Ντέιβιντ Καμερον!) «Για μια Σταγόνα Εξουσίας Υπόλογος της Ιστορίας!»
C:\Users\Spiros\Desktop\cameron.18.6.708.jpg
  Ένα γεγονός τόσο σημαντικό πως είναι δυνατόν να σε αφήσει αδιάφορο! Ένα γεγονός που άπτεται δυστυχώς διεθνών κραδασμών αναμόχλευσης, καθώς απρόβλεπτων κι’επικινδύνων συνεπειών, για την Ευρώπη και όχι μόνον! Ένα γεγονός κόλαφος για του εμπλεκόμενους και όχι μόνο, δε μπορεί παρά να έχει προτεραιότητα, έναντι οιουδήποτε άλλου! Φυσικά και αναφέρομαι στο «Δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας και του περιβόητου πλέον «BREXIΤ!»
C:\Users\Spiros\Desktop\spyrosdoc.jpg
Σπύρου Κίκερη
  Πόσα μα πόσα διδάγματα δεν περιέχει, Θεέ μου, τούτο το Γεγονός; Πόσα; Παθογένειες Φυλής; Παθογένειες «Ηγετών», Ιδιοτελών, Φτηνών, Ηλιθίων; Ολισθήματα Συμπλεγματικών Λαών, Αγελών Προβάτων, κρεμάμενων στα κελεύσματα σφαγής Λαοπλάνων Ταγών της οκάς;
  Είναι τόσα μα τόσα τα διδάγματα, που αδιάφορο κάθε άλλο παρά, μπορούν να σε αφήσουν, γι’αυτό και το πρόγραμμα της ημέρας μου ευθύς αναθεωρώ και προτεραιότητα στην ανάλυση του θέματος μετ’αναθέματος δίνω!
  Για να κάνεις όμως, καθώς πρέπει ανάλυση, θα πρέπει πρώτα, να επιστρατεύσεις τις γνώσεις σου, να τις αξιολογήσεις, κι’αν χρειαστεί επίπονα να μελετήσεις, για να προχωρήσεις, αν μη τι άλλο, σεβόμενος τον αναγνώστη σου!
  Δίνω προτεραιότητα, λοιπον, στην πρόκληση, ελπίζοντας, κάτι θετικό ν’άφήσω, έστω και αν ελάχιστους, από το λήθαργο ξυπνήσω, για την κατάντια των Ηγετών και την κατηφόρα τους! Μια κατάντια που η επίγνωσή της, εύκολα, διολισθαίνει, ξεφεύγοντας συνήθως, από τα μυαλά των πολιτών!
http://www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2015/04/260415201253_3439.jpg&maxw=670&maxh=335
  Των πολιτών, που μπορεί να επιβοηθηθούν αρκούντως μόνον από καλοπροαίρετους κριτές, πράγμα ιδιαιτέρως δύσκολο, γιατί οι καλοπροαίρετοι κριτές, είναι εξαίρεση, σ’έναν σχεδόν ανεξαίρετο κανόνα! Ενώ οι κατά περίπτωση κρινόμενοι περιβάλλονται πάντοτε από πλήθος καλοθελητών, κλακαδόρων, διαλογής αβανταδόρων και λογής ομοφρόνων και ομοχρώμων!
  Πάμε λοιπόν να δούμε, πως και γιατί, ένας Πρωθυπουργός προηγμένου Κράτους, μπλέκει από ιδιοτέλεια, ναι από ιδιοτέλεια και μόνον, τη Χώρα του σε μια φοβερή κι’απρόβλεπτη περιπέτεια, όχι μόνο γι’αυτή και τη συνοχή της, αλλά και για την Ευρώπη και ολόκληρο ίσως τον κόσμο!
  Άκουσα αναλύσεις και αναλύσεις επί του θέματος, άκουσα θεωρίες και θεωρίες, απόψεις κι’απόψεις ειδικών και ιθυνόντων, καθηγητών και αναλυτών, πολιτικών κάθε βαθμίδας! Λυπάμαι για όλο αυτό το συρφετό!
https://itzikas.files.wordpress.com/2012/04/rubens_thomas_p2.jpg
  Ουδείς μα ουδείς έθεσε το χέρι του επί των τύπων των ήλων! Εκεί στις γενεσιουργές αιτίες κι’αφορμές που πείθουν, μ’επιχειρήματα, συλλογισμούς, γεγονότα και αναγωγές! Έτσι αποδείχθηκε για μια εισέτι φορά το χαμηλότατο επίπεδο των υποτιθέμενων σχετικών επί παντός επιστητού, στην Ελλάδα της γενικής κατάπτωσης και της πρωτόγνωρης παρακμής!
  Προσωπικά πιστεύω γενικά, ότι η φτήνια των Ηγετών του 21ου Αιώνα, ίσως δεν έχει προηγούμενο στο βιολογικό διάβα της Ανθρωπότητας! Κατά τη προσωπική μου άποψη αυτή η σοκαριστική διαπίστωση οφείλεται στη τρομακτική εξέλιξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας της εποχής μας, που δεν αφήνει ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, ξεγυμνώνοντας τους χρυσοστόλιστους ηγέτες και μην αφήνοντας σ’αυτούς, ούτε το φύλο συκής!
  Φρονώ ότι οι Ηγέτες μπρος στον κίνδυνο, απόλυτου ευτελισμού και ταπείνωσης, θα εξαναγκασθούν, αν όχι ολότελα να συνετισθούν, τουλάχιστον να μαζευτούν! Άλλως τα δεινά για τους Λαούς θα είναι οδυνηρά, με κυρίαρχα τις άνευ τέλους επαναστάσεις, σε ένα από τα χειρότερα πισωγυρίσματα της πολιτιστικής εξέλιξης του ανθρώπου!
http://www.newsit.gr/files/Image/2016/01/27/aaa/resized/kameron_referendum1_473_355.JPG
  Ο πολύς κύριος «Κάμερον» λοιπόν, Πρωθυπουργός ενός των Ιστορικότερων, όχι όμως και των καθαρότερων Κρατών του Πλανήτη! Αναδείχθηκε Πρωθυπουργός για πρώτη φορά, το 2010, σε κυβέρνηση συνασπισμού με τους Φιλελεύθερους!
  Όμως, αυτή η εκλογή είχε μια σημαντική ιδιαιτερότητα! Ήταν η πρώτη Κυβέρνηση «συνασπισμού», του Ηνωμένου Βασιλείου, από την περίοδο διακυβέρνησης Τσώρτσιλ (΄β ππ!)
syzitisi-sti-vouli-ton-lordon-epi-tis-protasis-gia-rosiki-vasi-stin-kypro
  Το γεγονός τούτο είναι προφανές ότι ενόχλησε υπέρμετρα τους συντηρητικούς και τον ηγέτη τους, εξαναγκάζοντας αυτόν στην εξεύρεση λύσεων, προς αποκατάσταση του ανεξαίρετου κανόνα απόλυτης κυριαρχίας των συντηρητικών!
  Έτσι στο ενδιάμεσο της πρώτης και της δεύτερης εκλογής (2013), επινοήθηκε τί; Το ξύπνημα του μεγάλου απωθημένου των Βρετανών, της «Κοσμοκράτειρας» άλλοτε Αγγλίας, της Βασίλισσας των Αυτοκρατοριών στην οποία ο Ήλιος δεν έδυε ποτέ! Ενός φοβερού απωθημένου, που έχει καταστήσει τους σημερινούς Άγγλους να είναι εκτός τόπου και χρόνου!
C:\Users\Spiros\Desktop\The_British_Empire.png
ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 17ος ΑΙΩΝ
  Αξίζουν εκτιμώ δυο λόγια, για τη Βρετανική Αυτοκρατορία, προς διαφώτιση των τεκταινομένων σήμερα! Από τα μισά του 16ου Αιώνα και ολόκληρο το 17Ο, υπήρξε η μεγαλύτερη Αυτοκρατορία του Κόσμου και μακράν η μεγαλύτερη Παγκόσμια Δύναμη!
  Για ν’αντιληφθούμε απόλυτα το μεγαλείο της αρκεί ν’αναλογιστούμε ότι στον Αιώνα, που μόλις πέρασε (1922) η Βρετανική Αυτοκρατορία διοικούσε ακόμα, έναν πληθυσμό της τάξεως των 458.000.000 εκατομμυρίων, που σήμαινε το 1/4 του τότε παγκόσμιου πληθυσμού! Η έκταση επιρροής της κάλυπτε 35.670.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που ομοίως ισούται με το 1/4 της συνολικής έκτασης της Γης!
 Από τα ολίγα που μόλις παρατέθηκαν, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας τι εστί Βρετανικός Σωβινισμός, Ιμπεριαλισμός, Εγωκεντρισμός και Ναρκισσισμός! Επειδή οι έννοιες ίσως ξενίζουν, θα προσπαθήσω με απλά λόγια, να τις εξηγήσω εν συντομία. Σωβινισμός είναι ο ακραίος Εθνικισμός και Πατριωτισμός! Ιμπεριαλισμός είναι η κατακτητική και επεκτατική πολιτική! Εγωκεντρισμός είναι η κυριαρχία των απόψεών μου και Ναρκισσισμός είναι το ασύγκριτο και ανυπέρβλητο σε κάλλος, μεγαλείο και δύναμη, που δεν έχει, ούτε κατά διάνοια αντάξιό του!
  Αναλογιστείτε, λοιπόν, πως αισθάνονται σήμερα, από πλευράς ψυχολογίας οι Βρετανοί των 229.848 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 60 εκατομμυρίων κατοίκων! Πώς να συνειδητοποιήσουν οι άμοιροι, πως είναι πλέον μία μικρή χώρα; Τη στιγμή που το «Μ» που προηγείται του Έθνους τους, το βλέπουν και θα το βλέπουν  «Γιγάντιο» στον Αιώνα τον άπαντα, με όλα τα συνακόλουθα, διχασμού στην προσωπικότητά τους!
http://s.nbst.gr/files/1/2016/04/QUEENexo.jpghttp://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1786767
  Σ’αυτό το φοβερό σύμπλεγμα υπεροχής (Superiority Complex), οφείλεται η Θεϊκή Λατρεία, στον αναχρονιστικό θεσμό της Βασιλείας, λατρεύοντας την Ελισάβετ σαν υπέρτατη Θεά και τον αμφιλεγόμενο Κάρολο, αν μη τι άλλο σαν γιο Θεάς!
  Να λοιπόν, ο γνώστης της Βρετανικής ψυχολογίας - σιγά τον άθλο – Κάμερον, πως χειρίζεται τα «πάθη» με μία εξαγγελία δημοψηφίσματος το 2013, περί απεξάρτησης και αυτονομίας της Χώρας του, επαναφέροντας τον κανόνα της αυτοδυναμίας στους συντηρητικούς το 2015, χωρίς την παραγωγή αξιόλογου έργου! Όσο για τα μελλούμενα βλέπουμε, θα σκέφτηκε, το κίνητρο της εξουσίας, σχεδόν ανεξαίρετα ακατανίκητο!
   Ο αγώνας λοιπόν για την παραμονή ή τη φυγή αρχίζει, η εκκίνηση δίδεται, ο Κάμερον στη εκκίνηση χάνει, είτε γιατί η ψυχολογία του τον διχάζει, είτε γιατί απόλυτα δε ξέρει τι να κάνει, με πιθανότερη πρώτη επιλογή την «ουδετερότητα», που δεν την άντεξε μπρος στη σκληρή πραγματικότητα! Ήρθαν βέβαια και τα μαντάτα του, με τους λογαριασμούς του εκλιπόντος πατέρα του, στην περιβόητη πλέον «Νομική Εταιρεία» Mossack Fonseca στον Παναμά, που η εκπρόσωπός του τη χαρακτήρισε «Ιδιωτική Υπόθεση!»
C:\Users\Spiros\Desktop\αρχείο λήψης (1).jpg
  Όμως η «Ιδιοτέλεια» δε μονοπωλείται! Ο «σύντροφος» του Κάμερον, συντηρητικός «Mr Μπόρις Τζόνσον» σαν αρπακτικό ορμά στη μεγάλη ευκαιρία να καβαλήσει απόλυτα την εξουσία, αναλαμβάνοντας τα ινία, ανεξαρτήτως συνεπειών! Έτσι πριν ο «αλέκτωρ» τρις λαλήσει αναδεικνύεται σαν η πρώτη Ηγετική φυσιογνωμία της υπέρ του BREXIT εκστρατείας!
  Εκεί ακριβώς επάνω και ο άμοιρος Βρετανός αρχίζει να τον εκκολάπτει σαν το νέο Ηγέτη των Συντηρητικών (Τόρηδων), μια και ο μέχρι χθες δικός τους, τους έκοψε αίφνης τη «Σούπα» της «Περηφάνιας» τους!
C:\Users\Spiros\Desktop\newego_LARGE_t_1101_54141566.JPG
  Σαν άλλος πυλώνας του BREXIT αναδεικνύεται ο «Παρλαπίπας» της Ευρωπαϊκής Βουλής και «Ευρωσκεπτικιστής» αξιότιμος «Κύριος Ναϊτζελ Φάραζ! Αυτός ο υπέρμαχος και θαυμαστής του άλλου «παρλαπίπα», πρώην υπουργού μας των Οικονομικών «Γιάνη» με ένα «ν» παρακαλώ, «Μπα»ρουφάκη!
  Αλίμονο αν τέτοιοι τύποι, δεν δράττονται τέτοιων ευκαιριών, η ανθρωπότητα σίγουρα θα’ταν καλύτερη! Αυτός με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, άνοιξε το στόμα του και ότι του κατέβαινε έλεγε, σκοπεύοντας πάντοτε, στ’απωθημένα των Εγγλέζων! Ξύνοντας Αθεράπευτες Εθνικές πληγές, πλασάροντας τον λόγο του σαν θεραπευτική «πανάκεια!»
  Εκείνο, που εγώ έχω να συστήσω στον Αγγλικό Λαό, αν και δεν πρόκειται από κανέναν να εισακουσθώ είναι: «Προσοχή στο άτομο αυτό, έχει όλα τα χαρακτηριστικά «Ζιγκολό» της Εξουσίας! Και ξέρετε, ότι της εξουσία οι κατακτητές είναι σαν τους κατακτητές των γυναικών, που σίγουρα δεν είναι οι σεμνοί και οι κόσμιοι, αλλά οι φλύαροι, οι πολυλογάδες και οι πείσμονες του σκοπού τους!

C:\Users\Spiros\Desktop\B57CBFCDFDD5051E258FBDE88FF512A3.jpg
  Ο Αρχηγός των Εργατικών και φυσικά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Αγγλίας, Κύριος Τζέρεμι Κόρμπιν, έχοντας απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών του, τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ενωμένη Ευρώπη, από την αρχή!
  Κατηγορείται ανηλεώς από τους οπαδούς του κόμματός του, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για το ότι δεν έδειξε θερμό ενδιαφέρον, για τη θέση του κόμματος! Προσπαθεί να κρατηθεί στη θέση του, με παραιτήσεις «Υπουργών» της σκιώδους Κυβέρνησής του και είναι άγνωστο, αν τελικά το κατορθώσει!
C:\Users\Spiros\Desktop\kox-tzo-708.jpg
  Ας υπογραμμισθεί με ιδιαιτερότητα ότι το Κόμμα των εργατικών, πλήρωσε με το αίμα μιας αξιολογότατης Βουλευτή του, της Jo Cox
εφτά ημέρες προ του δημοψηφίσματος! Ήταν ένα συγκλονιστικό γεγονός, που προς στιγμή έδειξε να μεταστρέφει το κλίμα, υπέρ της παραμονής!
C:\Users\Spiros\Desktop\dolofonos-kox.jpg
  Δολοφόνος της, το παραπάνω ακροδεξιό «ρεμάλι», ετών 52, με το όνομα Τόμας Μέιρ, που πρώτα την πυροβόλησε και κατόπιν τη μαχαίρωσε, κραυγάζοντας στη διαδικασία δολοφονίας τη φράση «Πρώτα η Βρετανία!» Φράση που καταδεικνύει όλο το μεγαλείο του ψυχικού κι’εξωπραγματικού του τραύματος, όπως φρονώ, αρκετών συμπατριωτών του, υποσυνείδητα δε της πλειονότητας των Βρετανών!
  Υπογραμμίζεται ότι ακριβώς μ’αυτή τη φράση «Πρώτα η Βρετανία» υφίσταται ακροδεξιό, ναζιστικό κόμμα στην Αγγλία!
C:\Users\Spiros\Desktop\qu4.jpg
  Δεν απομένει, λοιπόν, παρά να θίξω με δυο λόγια τη στάση της Βασίλισσας Ελισάβετ, που παραπάνω φαίνεται από τους πρόσφατους εορτασμούς των Βρετανών, για την επέτειο των γενεθλίων της, με τη συμπλήρωσης των 90 χρόνων της!
  Λέγεται ότι δύο μέρες προ του Δημοψηφίσματος σε δείπνο, ζήτησε από τους συνδαιτυμόνες της, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, να της πουν «Τρεις Καλούς Λόγους, για τους οποίους η Μ. Βρετανία, θα έπρεπε να παραμείνει στην Ευρώπη!»
  Την αποκάλυψη στην εφημερίδα έκανε ο Βιογράφος της Βασίλισσας Ρόμπερτ Λέισι και σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό ίσως σημαίνει, ότι η Ελισάβετ είναι υπέρ της εξόδου! Η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε, ούτε κι διαψεύσθηκε από το Μπάκιγχαμ, όμως Βασιλικές πηγές, που επικαλείται η ίδια εφημερίδα, επεσήμαναν ότι η φράση, που αποδόθηκε στη Βασίλισσα συνιστά ερώτηση και όχι δήλωση!
  Στην αυτού Μεγαλειοτάτη Ελισάβετ, θα μου επιτραπεί να απαντήσω εγώ! Υψηλοτάτη με όλο το σέβας προς το θεσμό οι τρεις λόγοι, που θα σας έλεγα είναι οι εξής: «Ποιος Ιερόσυλος διανοείται ν’αφαιρέσει ίχνος Κύρους και Υπόληψης από τη Μεγαλειότητάς σας; Ποιος Βέβηλος διανοείται να δρασκελίσει το άβατο της όποιας μειωτικής σκέψης για σας Υψηλοτάτη; Ποιος Ασελγής, διανοείται ν’γγίξει το χέρι της πηδαλιούχου της Κοσμοκράτειρας; Αυτά θα σου έλεγα με όλο το σέβας Μεγαλειοτάτη!
  Όμως προσέξτε Βασίλισσά μου, γιατί η κυψέλη άρχισε ήδη να τρίζει, οι εργάτριες με κόπο να κωπηλατούν και μόνον οι κηφήνες να καλοπερνούν, γιατί δεν πάει καιρός που η άνοιξη έφυγε και ο καιρός ακόμα καλά κρατεί! Σε λίγο έρχεται φθινόπωρο και μετά Χειμώνας άγριος και Βαρύς, πιο άγριος και πιο βαρύς από κάθε άλλη φορά και δε ξέρω ειλικρινά αν τον αντέξετε!
  Γιατί σας βλέπω την άνοιξη εκεί ψηλά που θα πετάτε, αίφνης στο μελίσσι σας να δώσετε εντολή για αναγκαστική, όμως φοβάμαι πως θα’ναι αργά, θα’ναι πολύ αργά!
  Όμως ας προσγειωθούμε και’μεις στη συγγραφή, γιατί χωρίς ίσως να το καταλάβουμε, φτάσαμε κάπου στον επίλογο, εκεί κάπου που ο Κάμερον άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, με την υλοποίηση της δόλιας διακήρυξής του περί του Ναι ή του Όχι των Βρετανών! Δέσμιος αφενός της λατρείας της εξουσίας και αφετέρου «γορδιοδέσμιος» υποσυνειδήτως, της ψυχικής του ασθένειας, σαν κλασσικός Άγγλος ψυχασθενής!
  Μια νόσος διαχρονική που κατατρύχει μακροχρονίως το Βρετανικό Λαό, οδηγώντας τον σε απαράδεκτες ήξεις και αφήξεις, καθιστώντας τον αν μη τι άλλο, αναξιόπιστο σαν εταίρο και σύμμαχο!
  Οι Βρετανοί μόνιμα εγκατεστημένοι στα ρετιρέ των αδικαιολόγητων πλέον συμπλεγμάτων υπεροχής τους, επιδιώκουν στο διηνεκές, ιδιαίτερη μεταχείριση, μέσα στην Ευρώπη, παρά του ότι ο πρώτος εμπνευστής της δημιουργίας της ήταν ο Τσώρτσιλ από το 1946, μιλώντας για τις Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης!
  Η Ε ΟΚ συστάθηκε το 1957! Η Βρετανία υπέβαλε αίτηση προσχώρησης το 1961! Ο Ντε Γκώλ στάθηκε εμπόδιο στην ένταξη αυτής εκφράζοντας ανοιχτά τις ανησυχίες του για τη συμμετοχή της και τη στάση της!
  Μετά την παραίτηση του Ντεγκώλ (1969), διαφοροποιείται το κλίμα υπέρ της και γίνεται δεκτή στην Ευρώπη το 1973! Κι’όμως δύο χρόνια αργότερα 1975 κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι! Με την παραμονή να υπερισχύει με ποσοστό 67%!
  Το 1984 αιτείται  καλύτερους όρους, προφανώς καινοτομικούς, δέσμια των συνδρόμων της!
  Στη συνέχεια έχουμε τις διαδικασίες συνθήκης του Σένγκεν, που σιγά σιγά έγινε αποδεκτή από όλα σχεδόν τα Κράτη εκτός της Βρετανίας!
  Το ευρώ εγαινιάζεται το 1999, χωρίς τη συμμετοχή της Βρετανίας!
  Στις 27 Μαρτίου ο πολύς Κύριος Κάμερον υπόσχεται στους Βρετανούς επαναδιαπραγμάτευση και δημοψήφισμα και στις 27 Μαΐου του 2015, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ανάβει το πράσινο φως για τη νομοθετική ρύθμιση του Δημοψηφίσματος, όπως και εγένετο με την 23 Ιουνίου του 2016!
  Τώρα τι μέλλει γενέσθαι; Σπάνια σε τέτοιου είδους προβλέψεις πέφτω έξω! Τα μαντάτα είναι κατάμαυρα για τους Βρετανούς και ίσως τώρα να βγουν οι κατάρες αιώνων, από Λαούς που αφόρητα καταπίεσαν!
  Ήδη αν και δεν πέρασαν, παρά μόνον, δύο 24ωρα αρχίζουν έντονα, μόνοι τους να αντιδρούν, βρισκόμενοι αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τους ίδιους τους, τους εαυτούς! Ας μη μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί και οι ελάχιστα ασχολούμενοι, αντιλαμβάνονται το άνοιγμα του αιολικού ασκού, χάριν του συμπλεγματικού λαού!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipnpjjSj4b1SYulp_tdgoxOviPyj80s0viApR78auu3Psj7KzdMob3btshte3x3k6fB2fvFITRq3jYTM92ZvnOsaDAGg8CruJQyx6Z3hoR3LSjw5rB8LHq7qSuDUhvnyf5z5S1icn8BBU/s560/8.jpghttp://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20141101/low/assets_LARGE_t_420_54417628.JPG
  Οι Βρετανοί φτάνει η ώρα να προσγειωθούν στην πραγματικότητα της σύγχρονης ζωής τερματίζοντας το παραμύθι που βιώνουν στο μυαλό τους τον εικοστό πρώτο μάλιστα Αιώνα και πολύ φοβάμαι ότι ο ακλόνητος θρόνος της Ουτοπίας, θα κλονισθεί συθέμελα και θα συνθλιβεί, από τη γυμνή και στυγνή πραγματικότητα της Αληθείας!
  Και η Αλήθεια λέει, αγαπητοί μου Βρετανοί, ότι σήμερα δεν είστε ούτε μία τρίχα, από το πολύ τριχωτό όργανο της Αμερικής (ΗΠΑ) και της Ρωσίας! Άλλωστε το 2013 σας το είπε ευθέως ο εκπρόσωπος του Πούτιν Πεσκόφ: «Η Μ. Βρετανία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μικρό νησί που κανείς δεν ασχολείται μαζί του πια!»
  Όσο για την Ευρώπη, ότι και να είστε δεν σας χρειάζεται, λόγω αναξιοπιστίας, αλαζονείας και ασθενείας! Πολύ δε περισσότερο γιατί και ο τελευταίος καλοπροαίρετος Ευρωπαίος αισθάνεται συνειδητά, ότι ποτέ δεν πάψατε ν’αποτελείται το «Δούρειο Ίππο» στους κόλπους της!
http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2015/06/02/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1.jpg
  Όσο για σας Υψηλοτάτη, που σίγουρα σας αρέσει το διαίρει και βασίλευε, εύχομαι να το γευτείτε στους κόλπους σας, σα μία Ιστορική Δικαίωση! Και θυμηθείτε η γεύση της απαξίας είναι πολύ πικρή στα ύψη της δικής σας Εξουσίας κι’ακόμα η γεύση του γαλάζιου αίματος, πολύ γλυκιά απ’όσα λέει η Ιστορία!
http://www.bfnn.co.uk/wp-content/uploads/2016/04/david-cameron-global-economy.jpg
  Η ίδια Ιστορία, που με κατάμαυρα γράμματα, για σας θα γράψει, μικρέ, πονηρέ, παρορμητικέ, ιδιοτελή και φτηνέ Ηγέτη «Κύριε Κάμερον», ότι την προδώσατε για μια σταγόνα Εξουσίας!

                                                                                      Με Τιμή
                                                                                 Σπύρος Κίκερης
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας κοινοποιήστε στους φίλους σας το μπλογκ: https://ethnegertirio.blogspot.gr/ και τις δημοσιεύσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Θράκη μας Κινδυνεύει

Η Θράκη μας Κινδυνεύει